79 Namen voor als je je kind genderneutraal wilt opvoeden

Scent
// 8 januari 2021

Bij Mellowed zijn we grote vrienden van de LHBT+ community. Niet dat we ze allemaal persoonlijk kennen, maar dat wil niet zeggen dat het ons niet gezellig lijkt als dat wel zo was. Anyway, in het kader van articles with a strange odor, zijn we even op pad gegaan voor een hele set super chille namen voor als je besluit je kind genderneutraal op te voeden. Waarom hangt er een vreemd geurtje aan dit artikel? Let’s find out!

Er zijn wat betreft genderneutrale namen een aantal opties: dubbele namen, unisex namen, samentrekkingen of nieuwe namen. We hebben per optie een aantal voorbeelden voor je!

Samentrekkingen

Ambert, Julijan, Levivian, Frans, Bentheo, Liekees, Bramber, Lucassita, Benjaminnie, Imkees, Johannelsy, Mohammechteld, Aafkees, Susander, Emmattie, Issabellars, Evictor, Saard, Milouis, Femkees, Niomiles, Esmees, Dexandra, Castrid, Verandy, Jannekees, Elineil, Bertiny of Ellemiekees.

Dubbele namen

Anne-Pieter, Borus-Lieke, Fatima-Colin, Janine-Jorg, Charlotte-Hans, Jan-Willem-Nel, Josephine-Bert, Chaniqua-Ruurd, Ineke-Jochem, Peter-Petra, Edinho-Bertine, Gerry-Ferry of Roel-Ina.

Deze reactie kunnen we ons enigszins voorstellen…

Unisex namen

Jay-Jay, Jos, Wil, Alex, Robin, River, Jaimy, Kris, Sam, Demy, Guus, je kent het wel…

Nieuwe namen

Garmin, Dick Loose, Vaginee, Gniefk, Schermutseling, Edentifier, James Kont, Odel, Burtan, Romki, Bnaal, Extran, Vijftien, Quukske, Sctanley, ‘s-Gravenzande, Iks, Halfie-Klappen, Skatebaard, Petran, Scrotammy, Rocky Star, Duracel, Caralino of Birth.

Kleine lettertjes: we vinden dat iedereen moet kunnen zijn wie hij zelf wil en geen kind moet door z’n ouders in een hokje geduwd worden. Vooralsnog is genderneutraal absoluut een hokje en niet een blanco manier om het leven in te gaan om daarna zelf te kiezen (of niet). Dus beter noem je je zoontje gewoon Peter en sta je er in een later stadium voor open als hij er liever Petra van maakt of Petran.

Je zou het niet denken, maar er zijn meer opties dan de bovenstaande voorbeelden. Laat dan ook zeker een comment achter met jouw suggesties!