Netflix tip: ‘Merry Happy Whatever’

Hoewel de kerstvakantie maandag pas officieel begint, zijn de dagen vóór kerst altijd de meest hectische. Kerstborrels, kerstcadeau’s die nog last-minute moeten worden ingeslagen en voorbereidingen voor het kerstdiner van eerste én tweede kerstdag. Je zou haast vergeten om wat tijd voor jezelf te pakken. Tot nu dan, want op Netflix staat nu de allereerste kerstserie die je gezien MOET hebben. Dit pareltje mag je niet missen.

Merry Happy Whatever

Nu zijn kerstfilms natuurlijk niets nieuws op Netflix, maar als je rond de periode van kerst lekker willen bingewatchen dan moet je deze serie zeker checken. De serie gaat over Emmy een haar vriend Matt. Voor de feestdagen gaan ze naar haar familie en het is de eerste keer dat Matt zijn schoonfamilie gaat ontmoeten. Vanaf het begin is het al duidelijk dat Emmy’s vader niks van haar nieuwe vriend moet hebben en dat helpt natuurlijk niet echt mee als Matt wil vragen of hij met zijn dochter mag trouwen.

Oke, misschien gaan de vrouwtjes hier lekkerder op dan de heren. Maar dat mag ook wel eens een keer! Dus dames, trommel al je besties op voor en marathonsessie Merry Happy Whatever! Check hieronder alvast de trailer.