Netflix tip: ‘White Lines’ van bedenker La Casa de Papel

White Lines-1

Na het enorme succes van La Casa de Papel zullen veel mensen de naam Álex Pina wel eens gehoord hebben. Hij is de bedenker én showrunner van de hitserie en is daarmee voor een groot deel verantwoordelijk voor het succes van de Netflix-knaller. Maar Álex is een bezig bijtje en werkt daarnaast ook aan andere projecten.  Eén daarvan is de nieuwe serie White Lines en deze is nu te zien op op Netflix.

White Lines

De Netflix Original White Lines gaat het over een legendarische DJ uit Manchester, die zoals veel van zijn collega’s de zomer in Ibiza doorbrengt om te draaien op het feesteiland. Zoals veel van zijn collega’s vliegt hij in de zomer naar Ibiza om daar te draaien in de zon. Klinkt natuurlijk heerlijk, totdat hij op mysterieuze wijze verdwijnt.Het eiland wordt volledig afgespeurd, maar de DJ lijkt van de aardbodem verdwenen. Totdat twintig jaar later zijn lichaam opeens opduikt.

Zijn zus stapt direct op het vliegtuig om deze zaak tot de bodem uit te zoeken. Ze wil antwoorden en ontdekken wat er nu echt met haar broer gebeurd is. Aan de politie heeft ze weinig en dus gaat ze zelf op onderzoek uit. Al snel belandt ze in de wereld van dansclubs en discotheken. Deze lijkt op het eerste oog gezellig en feestelijk, maar kent ook een donkere kant.

Drugs, geweld, leugens en criminaliteit volgen elkaar in rap tempo op in deze ongekend spannende Netflix Original. Check de trailer hieronder: