Neverland Outdoor moet het Nederlandse Tomorrowland worden

Tomorrowland is al jaren een begrip in de festivalscene, maar krijgt concurrentie van een nieuw festival: Neverland Outdoor. Dit, naar eigen zeggen, magisch dancefestival vindt op 14 en 15 juli plaats in Landgraaf. De organisatie achter Neverland 2018 wil met een stormachtige binnenkomst haar naam vestigen in de Nederlandse dancescene. Dit willen ze realiseren met de grootste namen van dit moment en bij de eerste editie hopen ze dan ook ongeveer 10.000 bezoekers te verwelkomen.

Headliners

Steve Aoki prijkte al een tijdje op de affiches, maar onlangs zijn ook Above & Beyond en het producers duo W&W toegevoegd aan de line-up. En hoewel qua naam en beeld de link met Tomorrowland al snel gelegd is, zijn de prijzen voor tickets dat absoluut niet. Voor een dagticket betaal je €54,00 en voor een weekendticket €99,00. Neverland Outdoor is dan ook een volwaardig alternatief als je niet tot ‘The People of Tomorrowland’ hoort. Tim Italianer zegt het volgende: “Nederland heeft de allerbeste dj’s, die bekend zijn over de hele wereld, maar voor een geweldig dancefestival moet je naar onze zuiderburen. Ik wil daar verandering in brengen met dit nieuwe event.”

Tijdens het feest kunnen de bezoekers struinen tussen drie podia met diverse muziekstijlen. Naast de main worden er ook een techno-stage en deephouse-tent opgebouwd. Nog niet alle namen zijn bekend, maar zullen de komende maand worden aangekondigd op de Facebookpagina van het festival. Bij Mellowed hopen we in ieder geval dat Neverland Outdoor net zo magisch wordt als Tomorrowland en gaan er dan ook zeker een kijkje nemen. Beyond Your Imagination.

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *