Nieuw op Netflix: de topfilms en series in week 14

Nieuw op Netflix

Het is bijna april en dat betekent dat we weer bijna in april zitten. De quarantaine begint langzaamaan zijn tol te eisen, want de Netflix voorraad begint inmiddels aardig uit de dunnen. Niet getreurd, want óók deze week gooit Netflix weer nieuwe content online, dus we hoeven ons voorlopig niet te vervelen. Dit is wat er op Netflix verschijnt in week #14.

Nieuw op Netflix deze week

31 maart | Django Unchained

Er zijn weinig films die lekkerder wegkijken dan die van Quentin Tarantino. Zo ook Django Unchained, met een sterrencast om je vingers bij af te likken en een bloederige verhaallijn waar op het eind alles op z’n plaats valt. In de film wordt de slaaf Django opgekocht door een premiejager en zelf uiteindelijk ook een premiejager. Samen proberen zij Django’s vrouw te bevrijden van haar bestaan als slaaf. De cast bestaat uit onder andere uit Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio en Christopher Waltz. Een absolute must-watch dus!

1 april | Bad Neighbours 2

Op 1 april is het natuurlijk logisch dat er wat komedies online komen. En Bad Neighbours 2 is er zeker eentje. In het eerste deel van deze komedie moest het burgerlijke stel Mac en Kelly het opnemen tegen een dispuut dat hun het leven zuur maakte. In deel twee verwachten ze een tweede kind, maar staan ze ook voor een tweede onaangename verrassing. Ditmaal worden ze de buren van een vrouwendispuut dat alle regels aan hun laars lapt. Het stel gaat de strijd moedig aan en krijgt daarbij hulp uit onverwachte hoek: Teddy (Zac Efron) helpt zijn oude rivalen door te infiltreren in het dispuut. Van deze film krijg je geheid de slappe lach.

1 april | Hitch

In deze romantische komedie speelt allemansvriend Will Smith de hoofdrol. Hij speelt een ‘date dokter’ die onzekere mannen zelfvertrouwen bijbrengt, zodat ze succesvol worden bij de ladies. Hij is goed in zijn werk, totdat hij zelf een interessante vrouw tegenkomt in de vorm van Eva Mendes. Opeens lijken zijn trucjes niet te werken en daarnaast probeert hij zijn beroep geheim te houden om haar niet af te schrikken. Het is voer voor een lekkere wegkijk film.

3 april | La casa de papel seizoen 4

Liefhebbers van deze ongekend populaire Spaanse serie moeten even goed opletten. Deze week komt La Casa de Papel terug met alweer een vierde seizoen. En dat is niet alles, er komt ook een documentaire dat over het succes van de serie gaat. In het vierde seizoen is het aan de Professor om zijn compagnons uit een benarde situatie te redden, maar het ziet er niet rooskleurig uit. Het lijkt er namelijk op dat ze vanuit binnenuit worden geïnfiltreerd en in de bank begint chaos de boventoon te voeren.  Ze wordt n. Ze worden van binnenuit geïnfiltreerd en chaos lijkt de boventoon te voeren binnen in de bank. Met seizoen 4 van Casa de Papel kun je weer uren vooruit.