Nieuw op Netflix: de topfilms en series in week 15

Nieuw op netflix-1

Another Monday, another week in quarantine. We hebben de afgelopen week weer heel wat films series door onze strot geduwd, dus we zijn weer toe aan niets nieuws. Gelukkig komt de streamingdienst óók deze week met nieuwe content. Dit is nieuw op Netflix in week 15!

Nieuw op Netflix

10 april | American Reunion

American Reunion is het vervolg van de originele American Pie films. Jeweetwel, die filmreeks die zijn naam te danken heeft aan iemand die zijn lul in een warme appeltaart stopt. In American Reunion komen de oorspronkelijk acteurs na lange tijd weer bij elkaar, al lijkt het erop dat ze toch niet echt volwassen zijn geworden. Er staat vanaf 10 april weer een heerlijk avondje lachen op het programma met deze comedy.

10 april | Jaws

Oh jawel, Netflix gooit niet één, niet twee, maar drie nieuwe Jaws-films vanaf 10 april op hun streamingdienst. De originele Jaws was al te zien, maar nu komen daar dus Jaws 2, Jaws 3-D en Jaws: The Revenge. bij. De Jaws-films gaan uiteraard over een haai die maar al te graag mensenvlees eet. Verwacht geen hoogstaande special effects of subliem acteerwerk. De Jaws-films zijn pure nostalgie en was in de jaren ’80 hun tijd ver vooruit.

10 april | Brew Brothers

Brews Brothers volgt twee compleet van elkaar vervreemde broers, Wilhelm en Adam Rodman. Toch runnen ze samen een bierbrouwerij. Elk is een biergenie, een braumeister, maar zouden niet meer kunnen verschillen in hun biertechnieken en persoonlijkheden.

Hun twee totaal verschillende manieren van werken zet de broers soms lijnrecht tegenover elkaar, wat een hoop uitdagingen oplevert bij Rodman’s Brewing Company.

13 april | Once Upon A Time in Hollywood

Yes, ook deze week worden we weer verwend met een Tarantino-film. Deze week is het de nieuwste telg in de familie: Once upon a Time in Hollywood. Wederom een sterrencast met o.a. Brad Pitt Leonardo DiCaprio. Al Pacino en Margot Robbie, die je in deze Oscar-winnende film mee terug nemen naar de hippietijd van Hollywood.