Nieuwe hotspot in Amsterdam: Radio Radio

Radio Radio

In onze hoofdstad worden natuurlijk om de haverklap nieuwe zaken geopend, maar eens in de zoveel tijd komt er dus écht een pareltje in de horecavijver bovendrijven. Radio Radio, een pop-up zaak op het Westergasterrein is er zo eentje.

Radio Radio

De zaak is opgericht door Vincent Reinders en Vincent Lindeboom. Dat hoor je goed, twee Vincenten, of Vincents? Naja, ze werkten in ieder geval eerder samen bij muziekontdekplatform 22tracks en toen ze de kans kregen om een pop-up zaak te openen in het Westerpark, besloten ze stoute schoenen aan te trekken en er vol voor te gaan. Gelukkig maar, want ze hebben een fucking chille plek neergezet.

Radio Radio is een DJ-bar, wat al top is, maar het wordt nog beter. Je kunt van donderdag tot zondagavond terecht bij deze nieuwe toko, waarbij ze op donderdag en zondag tot 01:00 open zijn en in de weekenden tot 03:00. DJ’s draaien hun platen of er worden setjes op gezet van de beste radioshows wereldwijd.

Place to be

Het is een veelzijdige plek, waar je de avond lekker kunt beginnen, hangend aan een tafeltje en met goede muziek op de achtergrond. Later op de avond worden de tafeltjes ingeklapt en wordt de zaak omgetoverd tot een kleine, maar sfeervolle club. De ideale plek om lekker in te drinken voor een avond vol mischief of om lekker te blijven hangen tot een christelijke tijd, omdat je de volgende ochtend weer verplichtingen hebt. Het kan bij Radio Radio allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *