Nieuwe technoclub in Rotterdam opent halverwege 2019 haar deuren

Technoclub

Het team achter de Rotterdamse venue BAR is van plan om medio 2019 een nieuwe technoclub te openen. Een naam is er nog niet, maar de locatie bij de Merwe-Vierhavens zal twee club areas krijgen met een totale capaciteit van ongeveer 1500 mensen.

Technoclub Rotterdam

De club is een nieuw project van De Maatschappij Voor Volksgeluk, een collectief dat ook BAR runt. Medeoprichter Kristian de Leeuw vertelde een paar maanden geleden al aan 3voor12 dat het project al 10 jaar in de pijpleiding zit, met als doel om het kloppende techno-hart van Rotterdam te worden.

Het is niet de eerste keer dat iemand probeerde een nieuwe club bij de dokken te openen. Een aantal jaar geleden heeft UDC, de organisatie achter Dance Valley, de plannen om een locatie te openen geannuleerd  door het terugtrekken van investeerders.

Mellowed juicht alle initiatieven om de nacht de innoveren natuurlijk keihard toe en we hopen dat deze nieuwe club in Rotterdam een groot succes gaat worden! Hebben wij nachtvlinders weer een mooie plek om met onze mooie zonnebril te paraderen;)

Technoclub
Credits: Alexander Popov
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *