Opening Noord/Zuidlijn Amsterdam wordt gevierd met kroegentocht

Noord/Zuidlijn

50 jaar na de eerste plannen en 16 jaar na het definitieve akkoord gaat de Noord/Zuidlijn 22 juli officieel rijden. Om dit heugelijke feit te vieren én om de nieuwe lijn door Amsterdam op een gezellige manier te ontdekken, wordt er een kroegentocht georganiseerd die je van Amsterdam-Noord naar Amsterdam-Zuid brengt.

Noord/Zuidlijn

De kroegentocht gaat op 27 juli om 17:00 van start en de eerste halte is natuurlijk Noord. Iedereen kan starten wanneer hij/zij wil, maar er wordt aangeraden om er vanaf het begin bij te zijn met je mik. Zo heb je de volledige ervaring én ben je vroeg dronken, wat altijd een plus is.

De Noord/Zuidlijn Kroegentocht is een initiatief van Tosti Creative,  eencreatief bureau voor merken in het ontwikkelen van activaties, campagnes en events. “Amsterdam is ontzettend divers en heeft zoveel te bieden, het houdt niet op. De NZ-lijn maakt het nu mogelijk om al die diversiteit in één avond tot je te nemen. Dat moeten we vieren,” aldus Max Pater. Er zijn inmiddels meer dan 2000 geïnteresseerden in het event.

Route

Station Noord: Cafe La ROSA
Station Noorderpark: Cafe-Koffiehuis Blokker
Centraal Station: Little Delirium Café Amsterdam
Station Rokin: Terpentijn
Station Vijzelgracht: Le Patron
Station de Pijp: Hoed & Krelis
Station Europaplein: Knabbel en Babbel
Station Zuid: Ox & Bucks

Noord/Zuidlijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *