Waarom ochtendseks het beste begin van je dag is

ochtendseks-2

Ochtendrituelen zijn heilig en een belangrijk onderdeel van je dag. Wanneer je dag lekker start loop je vaak met een goed gevoel de deur uit en ben je klaar om de dag te ownen. De één gaat hardlopen, de ander kiest voor een stevig ontbijt en een straffe bak koffie, maar er is één activiteit die al deze wondermiddelen overklast. I’m talking ochtendseks. Wanneer de zonnestralen langzaam je kamer binnendringen, de vogels beginnen te fluiten en jij de slaap uit je ogen wrijft, is hét moment om elkaar uit elkaar te trekken. Waarom? Dat ga je nu lezen.

Energie

We weten natuurlijk dat seks een positief effect heeft op zowel lichaam als geest en vooral de energieboost die je krijgt is een mooi bijkomstigheid. Het is daarom kneiter krom dat het gros van ons vooral ‘s avonds seks heeft. De energie en het goede gevoel gaat gelijk verloren. Je knuffelt nog wat, gaat misschien voor ronde 2, maar dan draai je jezelf toch echt om en gaat tukken. Al die extra energie, gone. Je kunt daarom beter ‘s ochtends rampetampen en de verkregen energie gebruiken om alles die dag het hoofd te bieden.

Relatie

Een erotische start van de dag heeft, naast het geven van energie en het verbeteren van je humeur, ook een positieve invloed op je relatie. Bij een horizontale tango komt namelijk een shitload aan oxytocine vrij. Jeweetwel, het feelgood-hormoon. Dit zorgt ervoor dat het verliefde gevoel langer aanhoudt en brengt je dus nader tot je partner.

Het is gewoon lekker

Ook werk seks stress verlagend en verzacht het pijn. Het is een soort paracetamol, dus ook als je wakker wordt met een fikse kater is het een puik plan om tegen je partner aan te kruipen.

Dat een amoureuze start van je dag gezond is mag onderhand wel duidelijk zijn, maar de voornaamste reden voor seks is eigenlijk simpel: het is leuk en gruwelijk lekker. En daarbij, in de ochtend houden de meeste mannen het langer vol met hun odol. Dus dames, grijp je kans als je wilt dat het langer dan drie minuten duurt…

ochtendseks-1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *