Restaurant en club Oliva opent op zaterdag 7 december haar deuren

Oliva

Begin oktober brachten we al het trieste nieuws dat Club Claire hun deuren moesten sluiten.  De cijfers gingen teveel in het rood en de eigenaren (die ook achter concepten als Hanneks Boom en Disco Dolly zitten) besloten de stekker uit de club te trekken. Een verlies voor het Amsterdamse nachtleven, maar er is verbouwd en niet zo’n beetje ook. Club Claire komt terug als Oliva, een restaurant en club ineen. Het clubdeel vind je aan het Rembrandtplein op nummer 17 en vanaf de Amstelzijde betreed je het restaurant

Italiaans

Schuif je aan bij restaurant Oliva, dan staat je een avond heerlijke Italiaanse gerechten te wachten. Denk aan pizza’s, antipasti, limoncello en vers gemaakte scroppino’s. Ook als je zin hebt in een cocktail zit je bij het restaurant goed, het heeft namelijk ook een eigen cocktailbar.

Clubbing

Wanneer jij je tegoed hebt gedaan aan de Italiaanse keuken, hoef jij nog lang niet naar huis. De tafels worden opzij geschoven en het restaurant wordt getransformeerd tot een dansvloer en wordt samengevoegd met de club in de andere kant van het pand. De teams achter feestjes zoals Bambu, Terug Naar Toen, Happy Feeligs en Rewind zijn als partners aan boord gekomen. Dus wat feestjes betreft zit het wel snor bij Oliva.

De Grande Opening van deze nieuwe hotspot vindt plaats op zaterdag 7 december.