93-jarige oma heeft alleen maar Coors Light bier nodig om quarantaine door te komen

Coors Light

Mocht je het gemist hebben, afgelopen week ging het verhaal van een oud omaatje uit Pittsburgh het internet over. Deze oude dame zat in quarantaine en smeekte of mensen haar Coors Light bier konden brengen om haar quarantaine wat aangenamer te maken. That’s my girl!

Het bierbedrijf got her message loud and clear en bezorgde haar een aantal dozen koude rakkers. Deze vrouw verdient een lintje, want ter plekke opende ze een biertje en tikte het naar achter. Wie wil nu niet zo’n oma?

Olive Veronesi: Coors Light Grandma

Om het verhaal even in wat context te plaatsen, de oma in het verhaal (Olive Veronesi) ging viral met de onderstaande foto:

https://www.instagram.com/p/B-5DmrfFsIl/?utm_source=ig_embed

Inmiddels is 93-jairge Olive Veronesi de coolste oma ter wereld en is met haar 10.000 likes op Facebook uitgegroeid tot de Coors Light Grandma.

Ze bekend dat ze elke dag een Coors Light biertje drinkt, omdat het haar helpt om te relaxen en is volgens haar de perfecte manier om je dag mee af te sluiten. “It is nice, something for every lady”, zegt de quarantaine-legende.

Met haar nieuwe voorraad zou ze de komende weken goed moeten doorkomen, maar waarschijnlijk zal ze door de bierbrouwerij goed verzorgd worden als de voorraad begint te slinken. Een ding is zeker, zij zorgt er zeker voor dat de curve flat blijft door gewoon thuis te blijven en daar te genieten van een drankje!

Source :