Met deze gadget kijk je over iedereen heen tijdens een festival

One Foot Taller glasses

Als je ooit naar een festival bent geweest heb je dit vast en zeker meegemaakt. Jij staat lekker te flaneren, uiteraard linksvoor bij de DJ, komt er een boom van shirtloze vent pal voor je neus staan. Jij durft er niks van te zeggen, want die guy hoeft maar met z’n gespierde vingers te knippen en jouw ruggengraat wordt tot pulp geknepen. Niet chill op een festival.

Nu heeft de pientere Dominic Wilcox dé oplossing voor dit probleem. Hij heeft namelijk een gadget ontwikkeld waarmee jij zelfs over de grootste kerel heen kunt kijken. Mis jij in ieder geval niks van je favoriete DJ!

One Foot Taller Glasses

In essentie ligt het oogniveau van de drager 30,5 cm (1 foot) hoger met de bril op. De bril is ontworpen met een vel gespiegeld acryl met een hoek van 45 graden, die de grotere spiegel aan de bovenkant geflecteerd.

Zijn uitvinding heeft het levenslicht gezien toen Microsoft Surface creatieve oplossingen zocht voor alledaagse problemen voor een exhibitie in London. Creatief is het zeker, maar het lijkt me zo lastig dansen met zo’n ding op je hoofd.

Wat denk jij: is de ‘One Foot Taller Glasses’ helemaal de leven, of een grote grap?

Credits: Dominic Wilcox

 

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *