Onenightstand gehad? Dan zul je deze fases vast herkennen

one-night-stand

Een onenightstand, het kan een heleboel met zich meebrengen. Het kan leuk en opwindend zijn, maar ook heel ongemakkelijk en raar. Tijdens zo’n avontuurtje ga je door verschillende fases, want laten we eerlijk zijn; zo’n avond gaat meestal niet perfect. Wij hebben de fases even voor je op een rijtje gezet. Zo ga je zien dat jij zeker niet de enige bent waarbij deze leuke, opwindende en ongemakkelijke situaties plaatsvinden.

Fase 1. De selectie voor de onenightstand

We beginnen bij het begin: je moet natuurlijk wel even iemand selecteren met wie jij de avond gaat doorbrengen. Toch is er een uitzondering; wanneer je zo katje lam bent dat het voor jou niet meer uitmaakt met wie je het bed in duikt. Was je nog niet zó ver weg? Dan zul je deze fase vast wel herkennen. De goede persoon gevonden? Dan is het tijd om de versiertrucs tevoorschijn te halen, hopen dat het lukt, anders blijft het voor jou bij alleen deze fase. Better luck next time. 

Fase 2. Op weg naar huis

Is jouw target gevallen voor je versiertrucs? Dan is het tijd om jezelf te verplaatsen naar huis. Je kunt er wel vanuit gaan dat jullie allebei wat drankjes naar binnen hebben gegoten, dus aangeschoten zullen jullie wel zijn. Dan wordt er lekker gelult op de fiets of in de taxi over hele, onnuttige, maar misschien ook wel grappige dingen.

one-night-stand
Credits: Daniel Monteiro on Unsplash

Fase 3. De ongemakkelijkheid vóór de onenightstand

En dan ben je thuis, eindelijk. Maar dat betekent niet dat het gelijk tijd is voor waar het allemaal om draait; de seks. Ook al wil je misschien gelijk van start gaan, want jullie weten al wat het uiteindelijke doel is. Toch is het misschien verstandiger om eerst nog even een drankje in te schenken en het ongemakkelijke gesprek aan te gaan. Waarschijnlijk wordt je harde werk uiteindelijk wel beloond.

Fase 4. Het moment… de seks

Dan is het moment daar; je hebt seks. Het is waarschijnlijk zo dat het in het begin nog een beetje klungelig en ongemakkelijk is, want ja, het is niet zo dat je elkaar nou zo goed kent. Maar als je even bezig bent zul je vast merken dat het allemaal wat soepeler gaat en dat het eigenlijk best lekker is. Zorg er wel voor dat je het van tevoren niet te veel opbouwt in je hoofd, want de kans dat het tegenvalt is dan alleen maar groter.

one-night-stand
Credits: We-Vibe WOW Tech on Unsplash

Fase 5. Blijven slapen. Of niet?

Maan en Snelle schreven er al een knetterharde plaat over: “Kom ik nog thuis of blijf ik slapen”. Er komt namelijk een moment dat de daad is verricht en het tijd is om te slapen. Je bent allebei waarschijnlijk heel moe en je vraagt je af of je kunt blijven slapen. Of kun je beter naar huis gaan? Nee, je blijft toch slapen. Toch blijven er nog een hoop vragen over. Duizend als we Maan en Snelle moeten geloven. Ga je knuffelen? Ga je tegen elkaar aanliggen? Of is dat raar en ga je maar gewoon aan het andere uiteinde van het bed liggen totdat je zelf bijna op de grond valt?

Fase 6. De volgende ochtend

De kans is zeer aanwezig dat jij wakker wordt en denkt: “Waar ben ik in godsnaam?!”. En dan besef je dat je bij die ene meid of gozer bent waar je vannacht een avontuurtje mee hebt gehad. Ben je nog steeds zo blij met deze gezellige overnachting of had je nu gewild dat je gewoon naar huis was gegaan? Dat is niet het enige waar je op dat moment mee zit. Er is natuurlijk ook nog de vraag of je moet blijven ontbijten? Of ga je zo snel mogelijk weg? Of is dat onbeschoft? Een hoop vragen waar je waarschijnlijk hoofdpijn van krijgt. En die had je al van de kater.

Fase 7. Het bespreken en evalueren

Het zal misschien verschillen bij mannen en vrouwen, maar na zo’n avondje zal er zeker over na worden gedacht. Bij vrouwen zal er ook zeker een gesprek onder de vriendinnen plaatsvinden, want waar was jij afgelopen nacht ineens heen? En was hij knap? En hoe was de seks? Mannen zullen misschien de behoefte voelen om even op te scheppen over hoe hun avond is verlopen. Onbewust zul je toch ook nadenken of je het wel had moeten doen. Maar ach, het is een onenightstand. De betreffende persoon hoef je waarschijnlijk toch nooit meer te zien.onenightstand