Met deze opblaasbare zwembaden kom jij de hittegolf makkelijk door

Opblaasbare zwembaden-4

Het zal je niet ontgaan zijn dat het de komende dagen heet gaat worden. We zitten middenin een hittegolf die tot wel negen dagen kan duren. Hoog tijd om dus iets te vinden waar je jezelf écht lekker mee kunt afkoelen. Opblaasbare zwembaden voor thuis bieden hier uitkomst. Ook voor als je geen tuin heb, want sommige van deze opblaasbare zwembaden kun je gewoon op je balkon opzetten. Je kunt er misschien geen baantjes in trekken, maar de hittegolf wordt in elk geval een stuk aangenamer!

5 x opblaasbare zwembaden voor thuis

Een opblaasbaar zwembad hoeft helemaal niet duur te zijn, maar toch zijn er best wat opties. Wij lichten er een aantal voor je uit, zodat jij kunt kiezen wat het best bij je past.

Bestway vierkant opblaasbaar zwembad | 262 x 175 x 51 cm

Om lekker af te koelen hoef je niet diep in de buidel te tasten. Dit opblaasbaar zwembad staat je al voor €15,99 in je tuin of op balkon en is ideaal om in af te koelen onder het genot van een koud biertje of cocktail.

Intex Easy Set | Ø 183 x 51 cm

Dit opblaasbaar zwembad is iets groter dat de vorige én is rond, waardoor er meerdere mensen in passen. Hij past misschien niet op je balkon, maar in de achtertuin kun je de Intex Easy Set makkelijk kwijt. Voor nog geen €30,- wordt deze bij jou thuis bezorgd.

Opblaasbare zwembaden-3

Bestway familiebad | 213 x 207 x 69 cm

Hoewel het op papier een familiebad is, staat er in de handleiding nergens dat je er niet maximaal in kun chillen met je squad. Met een doorsnee van ruim twee meter pas je hier met meerdere mensen en heb je ook nog plek om een kratje bier koud te houden. Dit opblaasbaar zwembad kost €38,50,- en heb je binnen een paar dagen in huis.

Bestway Fast Set | Ø 305 x 76 cm

Dit beestje is niet alleen heerlijk om in af te koelen, maar heeft ook een filterpomp. Hiermee blijft je water schoon en kun je het bad langer laten staan. Voor €64,99 is dit misschien wel de investering van je leven en blijf je lekker koel de komende dagen.

Opblaasbare zwembaden-2

Intex Easy Set | Ø 305 x 76 cm

We sluiten het lijstje af met een opblaasbaar zwembad dat het dichte in de buurt komt van een écht zwembad. Het bad komt met filterpomp en voor €84,95 verzeker jij jezelf van een zomer vol verkoeling. Duiken is op eigen risico!

Opblaasbare zwembaden-1