Je kan beter pijpen of beffen dan deze sporten uitoefenen

Touch
// 15 augustus 2018

Al een week geen seks gehad? Druk, druk, druk en je moet óók nog sporten in de avonduren. Fuck die shit! Take things down met je partner en misschien verbrand je nog wel méér calorieën dan een saaie, tijdrovende gymsessie.

Uit onderzoek is gebleken dat een half uur hoofdje geven je al 100 calorieën in de min opleveren. En dat is niet voor de poes. Letterlijk, want met beffen verbrand je gemiddeld 80 calorieën. Al ligt dit beide natuurlijk helemaal aan de techniek. Het bijkomende voordeel van kutjetongen is wel dat je in aanraking komt met 100.000 tot 100 miljoen goede bacteriën. Klinkt goor, is het in sommige gevallen ook, maar schijnen goed te zijn voor je weerstand. Dat terzijde.

Sex vs. sport vs. food/drinks index

Stelletje slimmeriken dat we zijn, hebben we een index gemaakt waarin je kan zien hoe lang het duurt om bepaalde populaire hapjes en drankjes weg te ‘sporten’ of -pijpen, -beffen of -neuken.

Dus nu is het aan jullie: ga je liever 4 uur met je krokante kop in de gym staan om die 10 glazen bier weg te sporten of klinkt een sessie van bijna 4 uur aan fijne katerseks een stuk verleidelijker? Ben je bang dat je het nog geen 55 minuten volhoudt in bed? Probeer het dan in ieder geval wél 20 potjes FIFA vol te houden.

Oké, daaaaaag!