Het organiseren van een dildo party: hoe doe je dat?

Dit artikel is even voor de dames. Maar als jij een man bent die wat peper in jullie seksleven wilt gooien, leg dit artikel dan even voor je partner’s neus. Natuurlijk hebben de dames er veel aan, maar het uitproberen van verschillende speeltjes zullen ook de mannen wat aan hebben. Voor je het weet proberen jullie telkens wat anders tussen de lakens.

Dildo’s, vibo’s, het vrouwelijk geslacht heeft er denk ik allemaal wel eentje in hun nachtkastje liggen. Dit kan zijn om jezelf eens te verwennen, of wat meer pit in je relatie te krijgen. Ben jij die chick die er nog nooit mee in aanraking is gekomen en het nog als taboe in de oren klinkt? Dan is het organiseren van een dildo party de perfecte manier om overstag te gaan.

Maar hoe organiseer je zoiets? En hoe gaat het in zijn werk? Dit vragen veel meiden zich af, dus ik ben het maar gaan onderzoeken. Ik heb mijn hockeyteam opgetrommeld, maar niet verteld wat we gingen doen. Het blijft een verassing tot het moment dat ze de kamer binnen zullen lopen. Ik kon dan ook niet wachten om hun gezichten te zien wanneer ze tegen een tafel vol nep piemels aanlopen.

Waarom je een dildo party ooit moet meemaken

Het is ten eerste hilarisch! Alle kippen in één hok en praten over seks is iets wat vrouwen goed kunnen.Dus waarom haal je daar niet wat seksattributen bij, waarbij je ook nog eens wat kan leren? Een vriendelijke vrouw komt jullie op een leuke manier vertellen hoe je verschillende speeltjes, zalfjes en parfumpjes kunt gebruiken. Daarnaast is het volledig gratis! Het enige waarvoor je hoeft te betalen is het spul dat je uiteindelijk besteld. Als organisator is het vaak ook nog eens zo geregeld, dat je voor 10% van het totaal besteedde bedrag iets moois voor jezelf mag uitzoeken. En hoewel je van tevoren denkt dat niemand iets gaat bestellen, je zult zien dat de meest preutse meid met het grootste speeltje naar huis gaat. No joke!

Het dildo- stappenplan

Stap 1. Datum

Ja, het drama begint! Je moet regelen dat je alle 15 vrouwen, op één dag bij elkaar krijgt. ‘Sorry, maar mijn grootmoeder haar vis is die dag jarig en daar moeten we écht bij zijn’ komt er gewoon niet in. Je moet streng zijn. Zo’n dag is legendarisch waarbij je elke ziel erbij wilt hebben. Meestal vermeld zo’n party dat je met minstens zeven dames moet zijn en het ab-so-luut verboden is voor mannen. Dus niet dat jij jouw lieftallige vriendje ook uitnodigt. Samen met je vriendinnetje mag natuurlijk wel;)

Stap 2. De afspraak maken

Dan komt de afspraak maken. Het internet staat vol met bedrijven die dildo party’s organiseren, dus een telefoonnummers is zo gevonden. Vervolgens vraag je of ze op de uitgekozen datum kunnen. Bel wel op tijd, want ook zij hebben het druk met andere partijen en geloof me, jullie zijn niet de enige die zo’n party willen organiseren.

Nadat ik het telefoontje had gepleegd, kreeg ik via de mail een bevestiging binnen. Yes, het gaat dan toch echt beginnen!

Stap 3. Locatie

Ga nou niet gezellig bij jouw ouders thuis zitten. Hoewel hun woonkamer misschien ontzettend fijn is omdat deze ruim genoeg is en je een hoop stoelen kwijt kunt. Het is best akward wanneer je moeder ineens de kamer binnen komt gelopen terwijl jij een rits anaalkralen in je hand hebt. Het is een moment voor jullie vriendinnengroep waarbij je ouders niet hoeven te horen wat jij eigenlijk in bed lekker vindt. Zoek dus een plek waar deze kans nihil is en waar jullie gewoon je gang kunnen gaan.

Stap 4. Eten en drinken

Een dildo party kan zeker drie uur duren, dus zorg dat er genoeg hapjes en alcoholische versnaperingen (ik zeg cock-tails) zijn. Zo’n activiteit kan zeker drie uur duren dus zorg voor lekker wat alcohol (ik zeg cock-tails) en wat hapjes. Je kan het lekker makkelijk maken om iedereen wat van thuis mee te nemen. Dan ben je zo klaar voor 15 vrouwen.

Stap 5. D(ick)-Day

Dan is het eindelijk zover! De dame komt ongeveer een halfuur voor aanvang haar spullen uitstallen. En geloof mij, dit zijn er veel. Met vier verschillende rolkoffers komt de vrouw binnen gewandeld. Zorg dus ook voor een goed grote tafel, waar alle spullen tentoongesteld kunnen worden. Ze haalt dingen tevoorschijn waarvan ik niet eens weet waar het ingestopt moet worden.

Wanneer ze klaar is komen de genodigde rustig aan binnen. Rode wangetjes, verbaasde gezichten en de woorden “waaat?!” vliegen mij om de oren. Ze verzamelen zich al snel bij de tafel en staan er maar een beetje onwennig bij. Na twee drankjes gaat het programma dan echt beginnen. “Dames, komen jullie er allemaal even bij? Dan ga ik beginnen”.

Hoe het verloopt

De dame bouwt het voor je op. Ze begint gewoon heel rustig met wat verzorgingselementen voor jezelf. Parfum, crème, deo, gewoon heel casual. Daarna pas komen de speeltjes en het glijmiddel om de hoek kijken. Let hierbij wel op: je hebt dus één proef en één ruik hand. “Ik heb wat?”. Je krijgt dingen zoals glijmiddel op je ene hand gesmeerd, die je mag proeven. Op de andere hand krijg je bijvoorbeeld punani-parfum gespoten. Ga die twee handen nou niet door elkaar halen, want dat kan voor smerige gezichten zorgen.

Daarna komt het grove geschut: de dildo’s en vibrators! De meeste beginnen hier wat giechelig over. Niemand neemt het serieus en sommige ervaren het als gênant. Vooral als ze te horen krijgen dat ze de vibrator tegen hun neus aan moeten houden. Jup, inderdaad, tegen je neus! Je dacht toch niet dat elke meid hem even en plein public ging gebruiken? De zenuwen die namelijk in je neus zitten werken eigenlijk hetzelfde als de zenuwen daar beneden. Wanneer je zo’n trillende vibo tegen je neus aanhoudt, en je hebt het gevoel dat je moet niezen? Dan is deze piemel bestemd voor jou. Het niezen heeft namelijk hetzelfde effect als klaarkomen.

Wat mij vooral opviel is dat er na het gechiechel, veel meiden er gewoon heel serieus op in gingen. Er werden vragen gesteld waarvan ik dacht “hoe kóm je erbij?!” . Iedereen voelt zich steeds meer op hun gemak en vertelt zonder gêne over hoe zij hun seksleven ervaren én waar zij behoefte aan hebben. Het is totaal niet ongemakkelijk en leert veel dingen bij. Zowel van de dame met haar uitgebreide collectie, als van elkaar.

Met het bestelboekje dat je vanaf het begin bij je hebt, kan je aankruisen wat je allemaal wilt bestellen. Dan is het een paar werkdagen wachten, en krijgt de organisator (ik dus) álle pakketjes mooi bij haar thuisbezorgd. Niks aan de hand, aan de buitenkant van de doos kan je echt niet zien dat er eigenlijk gewoon 15 verschillende vibrators in zitten. De reacties in jullie groepsapp wanneer je zegt dat ze zijn bezorgd zijn onbetaalbaar. En je moet niet raar opkijken als het diezelfde avond verdacht stil is. Want speeltjes moeten natuurlijk dezelfde avond nog uitgetest worden.

Al met al: je moet het gewoon doen! Ga ervoor, trek de stoute schoenen aan een organiseer een typische meidenavond, waarbij het genot centraal staat.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *