De paradijsvogel uithangen op Paradijs van het Zuiden

Paradijs van het Zuiden

Afgelopen zaterdag vond de eerste editie van Paradijs van het Zuiden plaats in ‘s-Hertogenbosch. En liet de week daarvoor nou ook de laatst week van onze stagi’s zijn, dus hoe kun je deze periode nou beter afsluiten om als collectief te flaneren op dit debuterend festival? Na onze halfjaarlijkse roast (traditie), waar we elkaar lekker hebben lopen afbranden, reisde wij met nul zelfvertrouwen naar de Pettelaarse Schans.

Met temperaturen van boven de 30 graden was ons plan om die dag veel water te drinken en niet teveel alcohol in onze mik te gooien. Vanzelfsprekend faalden we hierin als nooit tevoren en werden we met z’n allen katjelam.

Maar man, wat was 29 juni 2019 een HEER-LIJ-KE dag. 30 juni overigens wat minder, maar dat krijg je als het gezellig is.

Paradijs van het Zuiden 2019

Dat het één groot feest zou gaan worden kon ook haast niet anders. Wanneer partijen als Daisy, Vunzige Deuntjes, Rewind, Losjes, Duikboot, Café de Puinhoop en RGB Silent Disco hun krachten bundelen, weet je dat het aan gaat zijn. Maar dat het bij alle vier de stage’s zo aan zou zijn had denk ik niemand verwacht.

Bij Duikboot & Losjes was het heerlijk toeven in de schaduw, met techno en house van o.a. Tom Trago, Benny Rodriguez en Octave One. Daisy & Rewind Hosted by Desperados was een soort Colosseum, waar iedereen als schaarsgeklede gladiatoren losging op hitjes en guilty pleasures.

Bij Vunzige Deuntjes was de Nijmeegse rapper Poke voor mij de uitblinker die iedereen uit zijn/haar dak liet gaan. Puinhoop Kollektiv weet natuurlijk als geen ander hoe ze een stage moeten opbouwen, om deze vervolgens he-le-maal af te breken met stijlen als EDM, trap, Dance een feestmuziek.

Aftermovie Paradijs van het Zuiden 2019

We gaan je niet vervelen met de wazige en overbelichte foto’s die we zaterdag hebben proberen te maken, dus hierbij de aftermovie die toevallig vandaag online is geslingerd. Was je er niet bij? Your loss, en hopen dat er voor jou in 2020 weer een editie zal plaatsvinden!

https://www.facebook.com/paradijsvanhetzuiden/videos/268779273989000/

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *