Paul Elstak ontvangt platina voor ‘Rainbow in the sky’

Paul Elstak

DJ Paul Elstak heeft gisteren een platina plaat ontvangen voor zijn legendarische single ‘Rainbow in the Sky’. De klassieker is sinds invoering van de digitale downloads een whopping 12 miljoen keer gestreamd. En de teller loopt maar door, want de track is nog steeds één van de meest gestreamde tracks uit de jaren negentig. De uitreiking van de platina plaat valt samen met de aankondiging dat Paul Elstak een samenwerking aangaat met Klubbheads en Desree, resulterend in een nieuwe track.

25 Years Rainbow in the sky

De rainbow staat al 25 jaar high in the sky en om dit heugelijk feit te vieren heeft Paul Elstak op zaterdag 14 december, van 18:00 tot 23:00, een jubileumshow met de bijpassende naam: 25 Years Rainbow in the Sky. In een avondvullend programma in het Gelredome passeren onder meer 2 Brothers on the 4th Floor, Party Animals, Mental Theo, Jebroer, The Partysquad, Klubbheads en The Darkraver de revue.

Paul Elstak is zaterdag 14 december, van 18.00 tot 23.00 uur, het stralende middelpunt van zijn eigen jubileumshow: 25 Years Rainbow in the Sky. In het avondvullende stadionconcert in Gelredome in Arnhem ontvangt hij onder meer 2 Brothers on the 4th Floor, Party Animals, Mental Theo, Jebroer, The Partysquad, Klubbheads en The Darkraver.

Nieuwe track

Paul Elstak heeft in aanloop naar het concert in Gelredome ook de samenwerking met Klubbheads en Desree aangekondigd. “Het is heerlijk om vooruit te kijken naar dat concert en ik merk dat er creatieve ideeën boven komen borrelen. Dat is al vanaf het moment dat ik de gastartiesten heb benaderd. De mannen van Klubbheads hebben in de jaren negentig veel van mijn radio-versies geproduceerd. Desree van 2 Brothers on the 4th Floor is natuurlijk een geweldige zangeres en het is leuk om na zoveel jaar eindelijk weer eens samen te werken. En omdat we in december allemaal naar Gelredome gaan, is nu het idee ontstaan om met dit ijzersterke productieteam weer een track te maken.”

Tickets voor dit event dat stijf staat van de nostalgie vind je via deze link.

Source :