Dit is het perfecte aantal bedpartners

Di artikel gaat niet over hoeveel bedpartners je nodig hebt om King/Queen between the sheets te worden. Nee, we gaan het hier hebben over het aantal bedpartners je toekomstige vriend/vriendin acceptabel vindt. IlliciteEncounters, de Britse variant van Secondlove, heeft hier namelijk onderzoek naar gedaan en dat delen we natuurlijk graag met je.

Bedpartners

Wanneer een gesprek op het aantal bedpartners aan komt, zijn er over het algemeen drie antwoorden mogelijk: de waarheid vertellen, het aantal verhogen, of het aantal verlagen. Dat we hier überhaupt iets om geven is van de zotte, maar de meeste van ons vinden het nou eenmaal belangrijk hoe andere mensen over hun denken. Helemaal op het gebied van seks. Verhoog je het aantal? Dan ben je waarschijnlijk niet tevreden en zou je er stiekem meer willen hebben gehad. Verlaag je je aantal bedpartners, dan ben je bang dat je een slecht beeld van jezelf schetst.

Perfecte aantal?

IlliciteEncounters heeft duizend enquêtes afgenomen onder zowel vrouwen en mannen. En wat blijkt? Zowel mannen als vrouwen zijn het ermee eens dat tussen de acht en twaalf bedpartners het meest acceptabel is, waarbij tien het meest ideaal zou zijn. Méér dan tien vinden mensen overdreven en als je boven de twintig zit schijnt dit onacceptabel te zijn. Ook vond 35 procent van de geënquêteerde mannen en 30 procent van de vrouwen het belangrijk om te weten met hoeveel mensen de partner naar bed was geweest. Interessante info? Niet als je het aan mij vraagt. Als je drie bedpartners hebt gehad en de seks was kneitergoed, wie boeit het dan wat? En als je tijdens je studententijd elke week wakker werd in een ander bed betekent dat toch alleen dat je van je tijd genoten hebt? Dat dacht ik. Als iemand je hierover beoordeelt is dat alleen omdat ze onzeker zijn over het eigen aantal bedpartners.

Nu kan dit onderzoek natuurlijk met een korreltje zout worden genomen, aangezien de geënquêteerde allemaal lid zijn van een dating website voor getrouwde mannen en vrouwen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *