Pillen om de negatieve effecten van pillen te voorkomen

Credits: Freestock.org

Plafonddienst, slingerkaak, blaas chaos, saharabek. Micropenis, iris kwijt, shake spier, zweetnek. Het klinkt als een zeer modern stukje proza en gaat ook erg lekker i.p.v. de opsomming van Pokémon in de theme song van de gelijknamige cartoon (probeer maar eens). Maar eigenlijk zijn het de bijwerkingen van zeer onschuldig lijkend, super schattig, gekleurd brokje met een gezellig half afgeknauwd logootje van een hip merk, zoals Netflix of Tesla. Schat, ik heb het over XTC. En dat wist je al lang, applaus.

Het is natuurlijk hilarisch als een ander last heeft van een niet werkende, naar binnen getrokken micropenis. En natuurlijk lig je in een scheur als hij er met z’n trillende vingers aan loopt te sjorren om er ook maar één druppeltje pis uit te krijgen. Of als een vriendin wel 15 minuten in een dampende Dixi gehurkt zit te persen, dan is dat allemaal top. Maar als het jezelf overkomt, dan is het ineens een stuk minder grappig.

Gelukkig zijn daar:

Pillen om de negatieve effecten van pillen te voorkomen

Jeeeeej.

Aftermath. Suicide/terrible tuesday

Er vanuitgaande dat je op zaterdag, want hey je hebt een leven, wat gelukssnoepjes naar binnen hebt gewerkt, staat je op de dinsdag een vuile, vuile kick in the nuts/puni te wachten. Zo vrolijk als dat jij die guy linksvoor bij de derde paal stond te knuffelen – alleen maar omdat hij zei dat je een mooi topje aan had -, zoveel haat heb je nu jegens het algeheel.

Maar niet als je 5-HTP gebruikt. Schijnt. Het pilletje dat gewoon in strips verkrijgbaar is bij de dichtstbijzijnde (en wellicht ook wel de verste) Kruidvat, zou je namelijk genezen van een suicide tuesday. Het moment dat je lichaam MDMA (de werkende stof in XTC) detecteert, verhoogt het de afgifte van serotonine en spreekt het de reserves van dit stofje aan. Je gaat als een locomotief en voelt jezelf de koning(in) te rijk. De avond zelf althans. Je hebt je voorraad serotonine opgebruikt en ergens tussen de plastic bekers op het festival laten liggen. Zonder serotonine voel je je kut en pas als MDMA uit je bloed is komt de aanmaak van dit stofje langzaam weer op gang. 5-HTP zorgt ervoor dat je lichaam zélf wat sneller het stofje gaat aanmaken.

Pin ons er niet op vast, maar het zou moeten werken. Oh, en als je er dood aan gaat, dan is het ook niet onze schuld. Wat je overigens sowieso niet moet doen: 5-HTP gebruiken vóórdat je weer MDMA tot je neemt (want: de aftermath nog 10x zo zuur). En je moet ook nooit met beide handen in je zakken fietsen, want verlies je je mooie geknarste tandjes nog.

Credits: Claudia

Tandknarsen. Slingerkaken. Kintrillen.

Van XTC wordt de wereld om je heen mooier, maar zelf word je er ontiegelijk lelijk van. Geloof ons maar. Vooral als je het in hogere mate pakt. Niet aan te raden dus, want laten we eerlijk zijn: het is een beetje onzin dat je al een week lang weet wat je gaat dragen, dat je 1,5 uur voor de spiegel staat, je er op je paasbest uitziet en binnen twee uur met ingevallen ogen, doppen als ufo’s en een lenigere kaak dan Youri van Gelder ooit is geweest, bij staat.

Geen zorgen, fijn persoon die dit leest. Magnesiumcitraat, ofwel magnesium, is je ding. Eén tabletje tijdens het leggen van een gezonde bodem, vlak voor je de drugs naar binnen gaat werken, en je staat erbij als Doutzen tijdens een Victoria’s Sectret fashion show. Althans, zo voelt het. Charming!

Het mooie is: je was toch al bij de Kruidvat en daar hebben ze dit spul dus ook.

Drugspiemeltjes.

Voor de heren.

Je voelt je op en top man. Iedereen lacht naar elkaar. Maar dan begint er een vreemd gevoel op te spelen in de blaas, dat je normaal zou herkennen als ‘ik moet nodig plassen’. Je begeeft je naar de goorste uithoek van het festival, waar het ruikt naar drugskak en waar mensen vechten om een nattig spul dat gewoonlijk uit de kraan komt.

Om vervolgens deze hell hole weer te verlaten, zonder er ook maar íets voor elkaar te hebben gekregen.

Later op de avond als je die mooie meid of jongen met zo’n ogen in z’n achterhoofd (letterlijk) hebt afgelebberd met die droge leren schoenzool van je, is het tijd voor actie. Maar je schaamt je lul uit je broek, omdat je je lul niet uit je broek durft te halen. En terecht.

Gelukkig is er 1993 per ongeluk een medicijn ontdekt dat de bloedtoevoer naar de phallus stimuleert, genaamd Viagra. Pop deze achter je XTC’tje aan en er is niks aan de hand. Zeggen ze. Dit is overigens alleen maar wetenschappelijk op ratten getest, maar was in de jaren ’90 een zeer populaire combinatie. Dus tenzij je 40 of een rat bent, altijd even opletten wat je in je smoel stopt.

Weten wij veel.

Credits: The Hangover

Saharabek.

Water of soep. Maar niet te veel.

Eetlast.

Hoewel een avondje (of weekendje) dansen en bijna niets eten, misschien wel het meest aantrekkelijke dieet ooit is, is het niet bijzonder gezond voor je. Tuurlijk, die beweging is top, maar je mist heel wat voedingstoffen als je lunch én avondeten overslaat. Zorg dus dat je de belangrijkste stoffen alsnog binnenkrijgt door multivitaminepillen te slikken. En wellicht aftoppen met een lekkere eiwit shake.

Doe dit vlak vóór je geplande drugsavondje en lichaam zal je niet meer als terrorist zien. Maar waarschijnlijk nog wel als zeer vervelende relschopper met nektabba, dus daarom kidsdon’t do drugs. Maar echt.

Multivitaminepillen zijn overal verkrijgbaar, maar vooral bij Kruidvat. Steeds verrassend, altijd voordelig.

Plafonddienst. Tentinspecteur. Nachtwaker.

Een bekend effect van harddrugs is dat je weinig behoefte hebt om te slapen. Zo kan je hele weekenden door raven in de Berghain en op de zondagnacht van Lowlands op miraculeuze wijze nog dansen. Je kan je ergens voorstellen dat je lichaam op zo’n moment flink overhoop ligt, maar ach: jij merkt er weinig van. Dan.

Totdat je toch écht besloten hebt dat het bedtijd is. Het probleem is duidelijk: je hebt je biologische klok in bad gegooid met een föhn er achteraan, dus daar kan je niet meer op rekenen. Uren lang lig je te staren. En denken aan iets, dat zit er ook niet echt meer in…

Als je dan uiteindelijk tóch wakker wordt van 1,5 uur zeer lichte slaap voel je je in principe prima. Helaas weten we allemaal dat dit op een later moment nog op je verhaalt gaat worden.

Maar niet getreurd lieve mensen! Er is een pil om deze negatieve effecten te bestrijden: melatonine en is te koop bij uw plaatselijke drogist (zoals bijvoorbeeld Kruidvat). We gaven het al eerder aan: als je lichaam MDMA detecteert, stopt de ‘neurotransmitter’ serotonine. Deze is, naast het reguleren van dopamine, ook verantwoordelijk voor de afgifte van melatonine. Hét stofje dat bepaalt of jij moe bent en makkelijk in slaap gaat vallen of niet.

Met het innemen van melatonine verklein je de kans op een nachtje (ochtendje of middagje) schaapjes tellen en val je eerder in slaap. Overigens is het alleen om makkelijk in slaap te komen. Word je tussendoor wakker? Dan kan je alsnog een flinke shift te wachten staan op de plafondafdeling.

Gebruik melatonine voorzichtig, want het is sterk spul, en verwar het niet met slaappillen (temazepam), want daar wil je ver van weg blijven!

Oké lieverds, dat was ‘m weer. Stay safe en groetjes aan je ouders!

[alert type=white]Disclaimer: Don’t do drugs kids. Als je er elk weekend wat in gooit, je ‘de barman’ wordt genoemd omdat je altijd de meest bijzondere ‘cocktails‘ maakt, je op donderdag nog steeds last hebt van zweetaanvallen, je je werk regelmatig skipt en je er jezelf ooit op hebt betrapt een kwartje uit de stront te hebben gevist in een Dixi, raadpleeg dan deze website.[/alert]
credits: Gregory Pappas
[alert type=white]Dit artikel is niet gesponsord door Kruidvat. Maar dat had wel gekund. Kruidvat, neem anders even contact op.[/alert]
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *