PlayOn Fest: eerste 3-daagse virtuele festival met hele dikke line-up

We hebben het verschrikkelijke nieuws dat er tot 1 september geen concerten of evenementen gaan plaatsvinden een plekje kunnen geven. Maar we hebben geen tijd om bij de pakken neer te gaan zitten, want komend weekend kunnen alsnog een eigen feestje maken in onze woonkamer, tuin of op het balkon. Van vrijdag tot en met zondag kunnen we genieten van het allereerste, virtuele 3-daagse festival plaats. PlayOn Fest wordt georganiseerd door platenlabel ‘Warner Music Group’, waar een rits fantastische artiesten onder vallen.

PlayOn Fest

Het festivalseizoen is misschien over voordat het begonnen is, maar dat wil niet zeggen dat muziek gecanceld is. De line-up bestaat op dit moment uit maar liefst 65 artiesten en het zijn zeker niet de minste die voorbij zullen komen. Verwacht o.a. optredens van Ed Sheeran, Coldplay, Bruno Mars, Cardi B en David Guetta.

De opbrengsten van PlayOn Fest worden gedoneerd aan het Covid-19 Solidarity Response Fund van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Het festival is te volgen via PlayOnFest.com en via YouTube. Dus zet de wijn en bier maar alvast koud en geniet dit Koninsdagweekend van dit  heerlijke virtuele festival!

PlayOn Fest