Pleinvrees Festival viert 10-jarig jubileum op 31 juli

Voor Pleinvrees Festival stond vorig jaar weer een kennismaking gepland met een voor hun gloednieuwe locatie, de NDSM werf. Maar zoals bij alle festivals van het afgelopen seizoen gooide de pandemie waarin we zitten roet in het eten, waardoor de oorspronkelijke editie op 30 mei niet door kon gaan. Met de aankondiging van het tien-jarig jubileum op 31 juli op de NDSM-werf is Pleinvrees Festival plotsklaps het eerste festival op de Amsterdamse zomerkalender. En wij kunnen niet wachten!

Pleinvrees Festival

De kaartverkoop start woensdag 10 februari om 12.00 uur. In verband met een beperkt aantal kaarten dit jaar kan men pre-registreren via deze link.

Het jubilerende deephouse-festival mocht eigenlijk vorig jaar al 10 kaarsjes uitblazen, maar aangezien er weinig te vieren was in 2020 is besloten de festiviteiten dit jaar in te halen. Op 31 juli aanstaande zal Pleinvrees eindelijk debuteren op het Amsterdamse betonnen stadstrand. Een deel van de in 2020 bevestigde line-up is erbij om het gemis van een Pleinvrees Festival dubbel en dwars in te halen, maar verwacht ook zeker nieuwe namen. De organisatie is in elk geval al volop in de voorbereiding met zonnedansjes en kan niet wachten om er een onvergetelijke en zomerse festival editie van te maken.

Pleinvrees Festival