Pleinvrees Festival keert terug. En hoe!

Pleinvrees Festival

Vorig jaar stond er een fonkelnieuwe locatie op de planning voor Pleinvrees Festival: de NDSM werf. Helaas gooide Moeder Natuur roet in het eten door een storm, waardoor de feestelijke dag niet door kon gaan. Dit jaar keert Pleinvrees Festival kei en keihard terug, met veel artiesten die vorig jaar geboekt waren en de geannuleerde editie dubbel en dwars goed willen maken.

Pleinvrees Festival 2020

Vorig jaar ondervond de organisatie van Pleinvrees Festival dat wanneer Moeder Natuur zich roert, je daar weinig tegen kunt doen. Hevige windvlagen zorgden ervoor dat het festival geannuleerd moest worden, want de veiligheid van bezoekers staat natuurlijk voorop. Tevens zou Pleinvrees Festival zijn debuut maken op de NDSM Werf aan ‘t IJ. Dit jaar gaat dat debuut op het Amsterdamse betonnen stadsstrand toch komen, en wel op zaterdag 30 mei.  Een deel van de line-up van vorig jaar heeft dit jaar weer toegezegd om de teleurstelling van vorig jaar als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Zo staan bijvoorbeeld Fritz Kalkbrenner, Jan Blomqvist, Mees Salomé en N’to opnieuw op het affiche

Andere bekende gezichten die hun opwachting maken zijn &ME, Andhim, Seth Schwarz, Joachim Pastor en Extrawelt. Daarnaast zijn er sets van niemand minder dan Acid Pauli, Kölsch en VNTM, terwijl Eelke Kleijn back-to-back draait met Miss Melera. De graag geziene gasten van Gardens Of Babylon zijn wederom op het festivalterrein te vinden en Happy Feelings debuteert dit jaar op Pleinvrees. Uiteraard hoopt de organisatie iedereen te verwelkomen die het festival vorig jaar al op de nieuwe locatie had willen bezoeken. De organisatie is in ieder geval al druk bezig met zonnedansjes en heeft verschrikkelijk veel zin om er een onvergetelijke en zomerse festival editie van te maken!

Tickets scoor je via deze link.

Pleinvrees Festival