Pleinvrees gaat in 2020 weer ON TOUR

Na ontelbaar liefdesverklaringen, nog net geen aanzoeken, laat Pleinvrees de Amsterdamse bubbel even voor wat het is en trekt het land weer in. En terecht natuurlijk, het wordt immers hoogtijd dat Pleinvrees had trouwe bezoekers opzoekt in hun lokale habitat. Helemaal na festival dat vorig jaar niet door kon gaan omdat Moeder Natuur roet in het eten gooide door een flinke storm op Amsterdam af te sturen.

Met de tour hopen ze weer wat karamapunten te scoren bij Moeder Natuur en als de hoge heren en dames in Europa geen klinkende klimaatdeal kunnen sluiten, dan draagt Pleinvrees wel gewoon haar steentje bij. Bezoekjes aan verschillende steden is immers beter dan steeds alle bezoekers naar Amsterdam te laten komen.

Pleinvrees On Tour

In 2020 is het alweer 2 jaar geleden dat Pleinvrees écht On Tour is geweest met avonden in Utrecht, Groningen, Nijmegen en Amsterdam. Dat is toen zo goed bevallen dat ze met de 2020 tour dezelfde steden aandoen. Never change a winning team, nietwaar? De enige verandering is de locatie in Amsterdam, waar Paradiso plaatsmaakt voor de inmiddels vaste thuisbasis De Marktkantine.

Line-up

In februari en maart gaat Pleinvrees hetzelfde rondje maken met een waslijst aan lokale en internationale DJ’s die de typische Pleinvrees vibes kunnen overbrengen, met natuurlijk spannende nieuwe invloeden.

Ondertussen zijn 3 van de 4 line-ups bekend met een internationaal en lokaal sterrenensemble! Zo komen de Adana Twins weer op bezoek, die één van de grote hits van 2019 heeft gereleased, komt Konstantin Sibold als vanouds de avond in vuur en vlam zetten, is de Franse melodieuze deephouse weer goed vertegenwoordigd met Joachim Pastor, N’to & Joris Delacroix, zijn de Duitse oude bekenden Super Flu, Oliver Schories en Seth Schwarz er weer bij, komt de Spaanse Henry Saiz zijn meeslepende tunes tentoonspreiden en staan onze landgenoten ook hun mannetje / vrouwtje in de vorm van Mees Salomé, Olivier Weiter, Nicky Elisabeth, Tunnelvisions, Luna Ludmila en een grote crew van het Groningse KOPJEK. Het belooft weer een memorabele tour te worden, zoveel is zeker!