Pohoda Festival maakt volledige line-up en tijdschema bekend

Pohoda 2019

Met nog drie weken te gaan tot de 25 editie van Pohoda Festival, maakt de organisatie van het grootste muziek- en kunstfestival van Slowakije de volledige line-up inclusief tijdschema bekend. Dit jaar prijken o.a. Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975, The Roots, Skepta, Charlotte Gainsbourg, Lianne La Havas, Mura Masa, Michael Kiwanuka en Jeff Mills op de line-up. Pohoda 2019 vindt plaats van 11-13 juli in het Slowaakse Trencin.

Pohoda 2019

Anders dan andere jaren, gaat het dak er op donderdag 11 juli al helemaal vanaf met flink wat optredens op de drie grootste podia. Het festival wordt symbolisch ingeluid door het Slovak Radio Symphony Orchestra met drie premières van jonge Slowaakse componisten. Dit jaar wordt er ook een nieuw podium geïntroduceerd: een houten tent met glas-in-lood, met de naam Sproka Science & Magic stage. Overdag zul jouw hersenen kunnen laten kraken met wetenschappelijke lezingen, waarna in de middag concerten te zien zijn en in de late uurtjes neemt een mysterieus nachtprogramma voor volwassenen het over.

De gedetailleerd line-up is te vinden op de line-up pagina (per podium) of de tijdschema-pagina (per dag). Je kunt hier je eigen voorkeuren aangeven en op die manier je eigen programma samenstellen.

De muzikale line-up bestaat dit jaar uit ruim 120 artiesten en bands uit 31 landen van over de hele wereld, variërend van de Verenigde Staten tot Rusland en van Slowakije tot Groot-Brittannië. De komende weken wordt het randprogramma verder aangevuld met onder andere literatuur, theater, dans, beeldende kunst, debatten en creatieve workshops.

Pohoda-1

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *