Pornhub jaaroverzicht: meest gebruikte zoektermen

Pornhub jaaroverzicht

Einde van het jaar, lijstje hier, overzichtje daar en de meeste kunnen ons over het algemeen geen flikker boeien. Maar naar die van Pornhub zijn we natuurlijk altijd benieuwd. De gebruiksvriendelijke en bovenal goedgevulde website werd ook in 2018 weer massaal bezocht. Maar waar keken we zoal naar?

Pornhub Insights

It’s that time of the year again: Pornhub heeft de jaarcijfers over het websitebezoek van afgelopen jaar gepubliceerd. Na ‘Stormy Daniels’ was ‘Fortnite’ de populairste zoekterm op de pornosite. Hiermee laat het zoektermen als ‘4K’, ‘Romantic’ en ‘Threesome’ achter zich. De zoekterm Fortnite steeg met 60 procent binnen 24 uur toen de servers van de game crashte in april.  Google is natuurlijk makkelijk te verwarren met Pornhub als je deze als startpagina hebt ingesteld.

“Ook al zeggen we dat grootte er niet toedoet, 2018 was een episch en indrukwekkend jaar” ~ Pornhub

Meest gebruikte zoektermen

Door naar de cijfers: in totaal werd Pornhub 33,5 miljard (!) keer bezocht. Dat zijn 5 miljard meer bezoekers dan in 2019 en gemiddeld trekt de website zo’n 92 miljoen bezoekers per dag. Per seconde werden er 962 zoektermen ingevuld en afgelopen jaar zijn er 4,79 miljoen nieuwe  video’s bijgekomen, dat is bij elkaar iets meer dan 1 miljoen uur aan materiaal. Dit alles is nog maar het topje van de ijsberg, want er gebeurde meer. Veel meer. Check hieronder de meest gebruikte zoektermen en interessante statistieken!

Porn

Pornhub jaaroverzicht
Credits: Pornhub

 

 

 

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *