Volledige programma ADE LIVE bekendgemaakt

ADE LIVE

Voor het vierde jaar op rij krijgt livemuziek een serieuze plek binnen het Amsterdam Dance Event. Tijdens ADE LIVE bundelen Paradiso en Melkweg opnieuw hun krachten voor ene tweedaags festival waar bezoekers en professionals de nieuwe elektronischelive acts ontdekken en de gevestigde namen eren. ADE LIVE zal plaatsvinden op woensdag 16 oktober in Paradiso en donderdag 17 oktober in de Melkweg.

ADE LIVE

Tijdens vorige edities lieten grootheden als Fatima Yamaha, Hercules & Love Affair en Roísín Murphy, naast (toen nog) opkomende acts als Marie Davidson en Phlake, dat elektronische livemuziek een prominente plek op ADE verdient.

Tijdens de komende ADE LIVE is het aan elektronica grootmeester Apparat om het festival te leiden. Met verrassingen als de Belgische leftfield popzangeres Charlotte Adigéry of de laidback vibes van Catching Flies valt er ook deze editie genoeg te ontdekken. De volledige line-up:

Woensdag 16 oktober | Paradiso

Haelos, Yellow Days, Larry Gus, Warhola, Oklou, OTHA, Meetsysteem

Donderdag 17 oktober | Melkweg

Apparat, HVOB, Tourist, De Sluwe Vos live, Matias Aguayo, Catching Flies, Charlotte Adigéry, Polynation

Tickets

Tickets voor beide avonden zijn nog verkrijgbaar via de ADE-website. Oók is er dit jaar een passe-partout beschikbaar die je toegang geeft tot het volledige programma. De kaartverkoop zal op vrijdag 2 augustus om 10:00 starten.