Pure & Crafted: hét muziekfestival voor motorrijders

Pure & Crafted

Voor wie dacht dat het festvivalseizoen er op zit, heb ik een hele fijne mededeling. Pure & Crafted, hét muziekfestival voor motorrijders komt voor het eerst richting Nederland. Na drie succesvolle Berlijnse edities wordt dit motorfestival dit jaar in Amsterdam gehouden.

Pure & Crafted

Met de drie pijlers Music, Motorcycles & New Heritage, maakt dit motorfestival de ideale plek voor motorrijders met een liefde voor kleding, eclectische muziek, lekker eten een de dikste motoren.

Music

Dat op een festival goede muziek thuishoort heeft Pure & Crafted prima begrepen. Met een aanbod van verschillende muziekstijlen kan iedereen uit z’n bougie schieten. Met namen als Blaudzun, EUT, Indian Askin, SONS en Swedish Death Candy weet je in ieder geval dat de muziek on point it.

Motorcycles

BMW Motorrad is de initiatiefnemer én titelsponsor van Pure & Crafted. Of je nu lekker gaat op loeisnelle modellen of je hart sneller gaat kloppen van cafe racers, Pure & Crafted heeft alles wat je zoekt.

Naast toffe muziek is er ook voldoende vermaak met de daredevils van Ken Fox Troupe, die met vintage motoren op de “Wall of Death” stunten.

New Heritage

De derde peiler New Heritage speelt een grote rol op dit van origine Berlijnse motorfestival. Want als je op zoek bent naar nieuwe motorkleding of accessoires, zit je op dit festival met de vele kraampjes meer dan gebakken. Het festival bied een brood aanbod van authentieke kleding, accessoires en must-haves van verschillende bekende merken.

Dus ben je een motorliefhebber én hou je van een lekker festivalletje? Dan is Pure & Crafted dé plek om deze liefdes te combineren. Haal snel je kaarten en check ondertussen de aftermovie van een vorige editie. Hier ga je bij willen zijn!