Pussy lounge komt met livestream vanuit een reuzenrad

Pussy lounge-1

Op vrijdag 29 mei zoeken DJ’s Paul Elstak, Darkraver, Pat B, Luna en The Viper het vanaf 19:00 hogerop. Dan kruipen zij voor Pussy lounge achter een speciaal in een reuzenrad gebouwde DJ booth. De DJ’s hebben daarmee een wereldwijde primeur, wan nooit eerder waren DJ’s achter draaitafels in een reuzenrad te vinden. De livestream is te bekijken via http://live.b2s.nl.

De speciale videosets worden vanuit de studio gepresenteerd door MC’s DL en Alee. Zij hebben ook live contact met de artiesten en de danseressen. Tussen de optredens door zijn er tijdens de breaks prijzen te winnen aan de hand van verschillende live games. Bovendien zijn er nog extra prijzen te winnen voor diegene die zich hult in zijn of haar beste Pussy lounge-outfit. Kijkers kunnen hieraan live meedoen kan door middel van Zoom.

Pussy lounge

Het concept werd in 1997 door Paul Elstak & Darkraver bedacht en gelanceerd in club Heat. Sindsdien groeide het geheel uit tot “een feestje met lekkere stampmuziek met een erotisch knipoog”, zoals Paul het omschrijft. Hij en Darkraver zijn als resident altijd bij alle evenementen aanwezig. Pussy lounge wordt als zelfstandig evenementen georganiseerd, maar is ook host van stages tijdens grote events als Decibel outdoor & Tomorowland te vinden.

Pussy lounge wordt georganiseerd door B2S, de organisatie achter onder meer Decibel outdoor met 125.000 festivalbezoekers en Supersized Kingsday, het grootste festival van Nederland op Koningsdag, in Aquabest.

Pussy lounge-1
Credits: Andy Zuidema