Quarantaine TV is de Lama’s reünie waar we allemaal op wachtten

quarantaine tv

In deze tijden van crisis is het soms lastig om afleiding te zoeken. Na de aangescherpte maatregelen van gisteren lijkt er voorlopig nog geen eind te komen aan de slechte film waarin we beland zijn geraakt. Het lijkt alsof het lachen je elke dag weer een beetje vergaat. Gelukkig hebben we nu met Quarantaine-TV met de mannen van de Lama’s eindelijk weer een reden om te lachen.

De Lama’s

De Lama’s kennen we natuurlijk van de hilarische sketches, bizarre situates en het uitbeelden van uiteenlopende typetjes op televisie. Het programma met Ruben van der Meer, Tijl Beckand en Ruben Nicolai Ruben en Tijl is al jaren niet meer op de buis te zien. Met Quarantaine TV zorgen de heren nu voor een digitale mini-reünie en gaan ze vanuit huis elkaar het gesprek aan. En dat zorgt voor heerlijke gesprekken tussen Ruben, Tijl en Ruben over van alles en nog wat.

Quarantaine TV

De onderwerpen in Quarantaine TV zijn erg uiteenlopen, maar gaan echter wel allemaal over de dingen waar de mannen door het coronavirus tegenaanlopen. Denk aan thuiswerken, middagdutjes en een puinhoop van de keuken maken tijdens het koken.

Ook onderwerpen als een slinkende serievoorraad of het doorkomen van de quarantaine met je partner passeren de revue. En de Lama’s zouden de lama’s niet zijn zonder wat grove grappen.

Over hun reden voor de Quarantaine TV zijn de mannen duidelijk. Zij willen ook de humor van het coronavirus en de omstandigheden in blijven zien. Er moet meer gelachen worden in deze tijdens van crisis en daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens. Elke dag om 12:00 komt er een aflevering online op social media, waaronder YouTube.