30-urige rave op bekende Star Wars locatie

Als je van plan bent om een episch festival van je bucketlist af te strepen, zal je niet direct denken aan een festival in Tunesië. Grote kans dat Tomorrowland, Coachella of Burning Man veel hoger op jouw lijstje staan. Toch zal jij er eens twee keer over na moeten denken waar jouw volgende vliegreis je naartoe brengt. Het Noord-Afrikaanse land, grenzend aan de Middellandse Zee, is eind dit jaar namelijk het decor van iets wat héél erg dik belooft te worden. Daar komt ook nog eens het feit bij dat het een Star Wars locatie betreft!

Een non-stop rave van 30 uur op bekende Star Wars locatie

Luke Skywalker zei ooit eens “I’ll never join you”, maar dit jaar kan jij hem wél joinen. Het festival Les Dunes Electroniques III vindt namelijk plaats in Ong Jmel aan de rand van de zuidelijke woestijn van Tunesië. Hier gaat waarschijnlijk nog geen belletje rinkelen, maar wel als we zeggen dat deze omgeving als decor diende voor Mos Espa van Luke Skywalker. Zandduinen, traditionele Tunesische huizen en koepels in de achtergrond maken het meer dan uniek. Nu hoef je niet per se fan te zijn van Star Wars om jezelf er te kunnen vermaken. Het enige waar je over moet beschikken is flink wat energie, aangezien een 30 uur non-stop rave erg aardig inhakt. Niet voor iedereen weggelegd, maar spacen als Skywalker zal je zeker doen. Meer dan 30 artiesten uit de Tunesische en internationale elektronische scène zullen daar voor zorgen. Die line-up zal binnenkort bekend worden gemaakt.

I’ll join you, Luke

Kan geregeld worden. Voor €42.50 zal je namelijk de pan uit kunnen spacen en zweten op 21 en 22 september dit jaar. Klinkt als een spotprijs, maar dan zal je er ook nog moeten komen. Aangezien de Star Wars helden je niet met een ruimteschip komen ophalen, zal je gewoon met het vliegtuig moeten komen. De prijzen voor een retourtje beginnen bij €575 en zal je er op de heenweg zelfs 46 uur over doen. Je moet er wat voor over hebben, maar dan heb je ook zeker een uniek feestje bezocht.

https://www.youtube.com/watch?v=lt0Pt1a3Q_M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *