Dit is de reden om voor een luchtdruk vibrator te kiezen

Seksspeeltjes voor tussen de lakens, douche of whatever, zijn er tegenwoordig in allerlei kleuren en maten. Dildo’s, vibrators, minivibrators, eitjes en zo gaat het lijstje nog wel even door. Er is echter een new kid on the block waar vrouwen helemaal wild op gaan: luchtdruk vibrators. Maar wat is de luchtdruk vibrator nu precies? Mellowed heeft je rug, of die van je vriendin, wanneer ze tot een spartelend hoogtepunt komt.

Luchtdruk vibrator

Van vibrators zijn we gewend dat ze trillen. Van heel zacht naar heel hard en sommige hebben zelfs een ritme dat je zelf in kunt stellen om tot een hoogtepunt te komen. Een luchtdruk vibrator werkt anders. Zoals de naam al doet vermoeden werkt deze met luchtdruk en richt zich dan ook op de clitoris.

Bij een luchtdruk vibrator wordt de clitoris zachtjes door het apparaatje iets naar binnen gezogen. Dit gebeurd doordat er een vacuüm ontstaat. Dus wanneer er geen lucht meer van buiten bij kan komen. Denk hierbij niet aan een enorme zuigkracht. Het is geen stofzuiger die je op je foef zet. Is het kapje eenmaal goed om de clitoris geplaatst dan zorgen pulserende luchtdrukgolven ervoor dat dit gevoelig plekje zonder aanraken wordt gestimuleerd. Het komt het dichtst in de buurt van sabbelen. Door deze vorm stimulatie komt de bloedtoevoer richting de clitoris snel op gang en voel je je snel opgewonden. En voor je het weet kom je met trillende beentjes tot een orgasme.

Geen overstimulatie

Mocht je door het bovenstaande nog niet overtuigd zijn, is overstimulatie bij een luchtdruk vibrator uitgesloten.  Door trillingen van een normale vibrator kan dit wel gebeuren, omdat de clitoris dan direct wordt aangeraakt. Bij een luchtdruk vibrator gebeurd dit niet. Het is alleen de lucht en hierdoor lukt het veel vrouwen niet één maar vaak meerdere orgasmen te krijgen. Het is dus een techniek die niet alleen heel lekker is maar ook heel heel goed werkt om tot een orgasme te kunnen komen.

Nee, lieverd. JIJ bedankt!

Luchtdruk vibrator-1
Credits: Bigstock