Rotterdam krijgt eigen Gin Festival!

Gin Festival Rotterdam

Heet nieuws van de naald! Na het grote succes van het Gin Festival in Amsterdam krijgt Rotterdam nu ook haar eigen Gin Festival en gaat een langgekoesterde wens van organisator Albert van Beeck Calkoen in vervulling. Volgens de gin-expert pur sang wordt het een écht gin-Walhalla met ongeveer hetzelfde aanbod verwachten als in Amsterdam, maar met veel Rotterdamse invloeden. Omdat de Rotterdamse buurgemeente Schiedam met al zijn jenever-producenten de onbetwiste bakermat is van de gin, zul je op het festival waarschijnlijk ook jenever gaan vinden.

Het festival gaat op 23 juni 2018 plaatsvinden en staat met een dikke vette cirkel in onze agenda. Zon, gin, jenever en lekker eten. Wat wil je nog meer?

Locatie

De locatie van het Rotterdam Gin Festival was wel een dingetje. De organisatie had drie verschillende locaties op het oog en omdat er in Rotterdam zoveel te doen is, was het lastig om het juiste weekend en passende locatie te vinden. De knoop werd deze week doorgehakt en wat heeft een mooiere historische referentie naar het scheepsvaartverleden van gin en jenever dan de Cruise Terminal Rotterdam, direct aan de Maas. Met de adembenemende skyline van Rotterdam op de achtergrond waan je jezelf in gin-heaven en kun je langszaam de zon zien ondergaan met een koude g&t in je hand.

Zoals gezegd, het nieuws is heter dan een madame Jeanette, dus de voorbereidingen zijn in volle gang. Updates over welke merken en foodtrucks er precies komen te staan krijg je geregeld via Facebook.

Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *