Rotterdamse club Perron gaat weer open

Perron

Goed nieuw op de geliefde sociale media: de Rotterdamse club Perron mag weer open. Geliefd om haar donkere dansvloer en intieme sfeer moest in 2015 sluiten wegens een tijdelijk vergunning en een onzeker bestemmingsplan, maar heeft aanstaande donderdag de eerste clubnacht. De line-up is nog niet bekend, maar eigenaar Aziz Yagoub heeft wat moois in petto:  “ik heb een paar oude vrienden uit Detroit gevraagd. Die hebben net bevestigd, dus die gaan we nu invliegen.”

Perron

Hoelang Perron dit keer open kan blijven is ook deze keer niet zeker. Wanneer de gemeente een plan hebt om het pand te slopen is Aziz Yagoub weer gevlogen: “Wij waren hier al veel langer mee bezig. Het was flink lobbyen bij de gemeente. Maar we hebben nu akkoord, dus wilden we ook niet meer wachten.’ Dus gaat Perron vrijwel per direct weer open. Een vol wekelijks programma voor de komende maand is er nog niet: ‘We hebben net oud en nieuw bevestigd, en zijn nu bezig om halsoverkop december te programmeren. Maar iedereen wil in Perron draaien, dus de inbox stroomt al vol.”

De heropening van Perron is goed voor de Rotterdamse clubscene, zeker nadat bekend werd dat BAR om de hoek zal gaan sluiten.In 2010 was Perron zo’n beetje de enige plek in Rotterdam, nu is er veel meer. De club zal zichzelf dus op een nieuwe manieren moeten uitvinden, en toch onmiskenbaar Perron blijven. Een uitdaging die Aziz Yagoub maar al te graag aangaat.

Perron

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *