Stille misdaad: scheten laten op de dansvloer

De dansvloer is een heilige plek – dat weten we allemaal. Een plek waar je misschien de liefde van je leven ontmoet, vrienden voor het leven maakt of een rechtse hoek krijgt, omdat je iemand verkeerd aankijkt. Het is ook een plek waar de rem eraf gaat en je zorgen laat voor wat het is. Het is echter geen plek voor vuige windjes. Dat is namelijk één van de afschuwelijkste dingen die je kunt doen tijdens het uitgaan en ab-so-luut not done. Net als snoep stelen van kinderen of een ‘vriend’ achter zijn rug om belachelijk maken. Je doet dit gewoon niet.

Maar toch weet ik zeker dat je het wel eens mee hebt gemaakt. Je staat lekker te shinen met je squad op de dansvloer, de muziek is lit, maar dan gebeurt het ineens. Je ruikt iets, je weet nog niet helemaal wat maar beseft dan wat er gaat komen. Iemand heeft er eentje laten vliegen. WALGELIJK.

The Fart

Tegen de tijd dat de scheet langs elke centimeter van je reukepitheel is gegaan, ben je gestopt met dansen, heb je iedereen om je heen vragend aangekeken en roep je vol ongeloof “WAAROM?”. De geur wordt erger en blijft hangen in de met zweet gevulde atmosfeer. Het enige wat helpt is om met je vrienden een nieuwe plek op te zoeken, maar bedenkt jezelf dan ineens dat het dan lijkt alsof je verantwoordelijk bent voor deze stille misdaad. You’re fucked either way.

Een scheet laten op de dansvloer is bijna een perfect crime. Wanneer je blijft ontkennen, zal niemand écht zeker weten dat jij het bent geweest. Aan de andere kant heb je ook de achterlijke sociopaten die trots staan te lachen om het bloedbad dat ze hebben veroorzaakt. Wederom: WALGELIJK.

Dansvloerbeleid

Bij Mellowed zijn we voor een beleid dat bedorven luchtkoekjes op de dansvloer tegen moet gaan. Als je op heterdaad wordt betrapt en de persoon bent die willens en wetens de stapervaring van je medemens wilt vergallen met hun putlucht, moet je de tent uit worden gezet of op zijn minst naar het toilet worden geëscorteerd door een uit de kluiten gewassen beveiliger.

Voor diegenen die zich wel eens schuldig maken aan een scheetje op de dansvloer, er is hoop. Je kunt namelijk beter worden. Praat met iemand, het is namelijk een nare gewoonte dat verbroken moet worden. Zeg dat ze je in de gaten moeten houden tijdens het stappen, en mocht je er een op voelen borrelen, geef het aan. Dan kunnen zij ervoor zorgen dat ze je op tijd buiten bent.

Wetenschappelijk gezien zijn er weinig tot geen onderzoeken naar de reden waarom winderigheid wordt verhoogd als je dronken wordt en waarom ‘bierscheetjes’ aanzienlijk erger ruiken dan normale. Een zoektocht op Google leverde ook niet meer op dan fora met vieze mensen die een fetisj voor scheten lijken te hebben. Oh, en Urban Dictionary kwam we de term Coke Fart tegen, en die wilde we je niet onthouden.

Coke Fart; once you start putting cocaine into your body, it just wants to shit. Prior to the shit, you begin to fart off the loch, wich makes the farts stink especially bad.

Bedenk jezelf dat dit een artikel met de beste bedoeling is. Laat alsjeblieft geen scheten op de dansvloer. Het is vies en zegt veel over jou als persoon als je denkt dat het acceptabel is.

 

 

 

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *