Seks is de beste remedie tegen kater

seks tegen kater
Oi oi oi, dat was ‘ie weer. Oud & Nieuw zit erop en jij zit nu opgescheept met een kater waar de honden geen brood van lusten. Je hoofd voelt als een tikkende tijdbom en alles wat je wil is wegkwijnen in een donker hoekje en jezelf voornemen om never ever meer te drinken. Loze beloftes natuurlijk, maar hoe kom je nu het snelst van die verschrikkelijke kater af? Nou lieve mensen, volgens onderzoekers is een lekker potje rampetampen de beste manier om een kater tegen te gaan!

Drunk in love

Seks is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je struggelt om je maaginhoud binnen te houden, maar volgende onderzoekers van The University of Sydney helpt het de kater te bestrijden. De endorfine die vrijkomt bij de seks dient als lichaamseigen pijnstiller die een kater als sneeuw voor de zon laat verdwijnen.

Ook krijgt je hormoonspiegel een boost wanneer jullie aan elkaars geslachtsdelen aan het friemelen zijn. Dit zorgt voor een positief effect op de water- en zouthuishouding in je lichaam, die na een avondje doorzakken een flinke tik hebben gekregen. Vooral bij mannen zorgt alcohol voor een daling in het testosterongehalte, waardoor ze craven naar wat happy times tussen de lakens om die hormonen eens even lekker wakker te schudden. Dus get shagging, lieve mensen!

Kater
Credits: Toa Heftiba
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *