40% van de werknemers heeft seks tijdens de kerstborrel

Touch
// 19 december 2019
Credits: USA Network

De kerstborrel op je werk staat natuurlijk bekend om de enorme hoeveelheid alcohol die er wordt genuttigd. Maar terwijl jij de zoveelste fles bier aan je lippen zet, is de kans groot dat jouw collega’s elkaar stiekem aan het berijden zijn op het kantoor van de baas. Of ergens anders, want uit onderzoek blijkt dat namelijk 39% van de werknemers seks heeft tijdens de kerstborrel. Niet erna, maar op het werk zelf. Stelletje viezerikken;)

Onderzoek

Dit blijkt uit onderzoek van de Britse organisatie Ann Summer, die een survey afnam onder 2000 Britse werknemers van verschillende afdelingen binnen verschillende organisaties. Nu zijn we natuurlijk op de hoogte van het feit dat collega’s sowieso niet vies zijn om kinky met elkaar te worden. Of dit handig is een tweede, maar doordat je veel tijd doorbrengt met elkaar wordt het makkelijker om voor elkaar te vallen. Tel daar de gratis drank op de kerstborrel bij op en shit is about to get real horny. Het kan dan zomaar voorkomen dat jij een collega alle hoeken van de parkeerplaats laat zien, dit is namelijk de plek waar dit het meest gebeurd.

Geilste sectoren

Waar de IT-afdeling misschien niets als meest spannende afdeling bekend staat, weten zij wel het meest van aanpakken. 76% van de IT’ers binnen het onderzoek gaf aan dat wel eens met een collega te rollebollen. Binnen de educatieve sferen ligt dit percentage een stuk lager, namelijk maar 45%.

Hieronder de sectoren waarbij het verder gaat dan enkel koffie voor elkaar halen:

  1. IT (76%)
  2. Juristen (74%)
  3. HR (72%)
  4. Transport en logistiek (72%)
  5. Finance (71%)
  6. Media en marketing (68%)
  7. Sales (67%)
  8. Business administratie (57%)
  9. Gezondheidszorg (52%)
  10. Educatie (45%)
Kerstborrel-1

Credits: True Agency