Mijn seksleven omschreven in 36 filmtitels…

Seksleven

Vanavond staat er een Italian Job op de planning. Na 12 Years A Slave te zijn geweest heb ik de afgelopen weken Home Alone doorgebracht met m’n Golden Gun. Me, Myself and I, Alone In The Dark. Ook haar afgelopen jaar zou je kunnen omschrijven als een Toy Story.

Mijn verwachtingen zijn niet hoog. Dit wordt een Mission Impossible. Als we eenmaal op bed liggen, verdwijnt mijn Need For Speed en ook zij is niet meer in een Rush. Pinkeltje reageert hier op: The Dark Knight Rises. Oh yes, There Will Be Blood!

Tijd om een Deep Impact te maken. Beauty & The Beast. Ik ben the Beast, maar ook zeker Iron Man. Een Scream. Excuses, dat waren mijn Fists of Fury.

Zonder het door te hebben ben ik The Fast And The Furious, ofwel: Gone In 60 Seconds.

Scream 2. Ditmaal ben ik het. Dirty Grandpa komt de kamer binnen. Ineens ben ik de Man In The Middle. The Good The Bad And The Ugly, zeg maar.

Deze guy is niet mijn First Man, Once Upon A Time In de West had ik nog een kleine Project X met 12 Angry Men. Maargoed, dit lijkt op een Les Miserables uit te lopen. Die Hard!

Ik kwam hier to Inspecther Gadget, niet om Willy Wonka In The Chocolate Factory uit te hangen. Na een potje Catch Me If You Can denk ik Get Out! Die Anaconda trekt haar ondertussen Inside Out. Het is zeker: hij is de Last Man Standing.

Een paar weken later krijg ik een appje: Instant Family. Maar zij is de Gone Girl. Dit wordt mijn Untergang! This Is How it Ends.

seksleven
Credits: Dirty Grandpa
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *