Deze seksstandjes zijn even goed voor je als een killer workout

Shower

Een lekker avondje sporten is niet voor iedereen weggelegd. Je bent óf een absolute lover betreft sporten of een échte hater. Zo werkt het nu eenmaal. Een avondje dansen in de club was voor bijna iedereen de perfecte workout. Nu kan dat helaas niet meer en sporten is voor jou geen optie. Begrijpelijk hoor, maar nu moeten we wel een oplossing vinden om je wat calorieën te laten verbranden. Wat is nou een fijne manier om toch een soort van te sporten? Een lekkere, sensuele en f*cking geile vrijpartij is wat je wilt. Alleen zijn helaas niet alle seksstandjes intensief genoeg om echt vetjes te verbranden.

Met deze seksstandjes hoef je voorlopig niet te sporten

Je houdt natuurlijk van een beetje afwisseling en wilt wel eens wat anders dan altijd missionaris. Natuurlijk niet verkeerd, maar als je de hartslag even een boost wil geven moet je tóch even overstappen naar deze seksstandjes. Wil je er een hot and sweaty night van maken? Dan zit je in ieder geval met deze standjes goed! Is dit geen probleem voor je? Dan ben je een absolute machine. Deze seksstandjes staan namelijk gelijk aan een half uur zwoegen in de gym. Als je het tenminste langer volhoudt dan een minuutje.

1. De pretzel

We beginnen even direct met een absolute killer vrijpartij. Laten we hopen dat je een beetje fit bent want deze gaat je heel wat energie kosten. Samen met je partner ga je net zoals krabben lopen. Beide handen en voeten op de grond met de navel wijzend naar boven. De vrouw moet de bekken een beetje omhoog doen en dan kan het feest beginnen. Geen grap, maar je moet letterlijk als een team samenwerken om het standje draaiende te houden. Lukt het niet, at least you tried. Je weet wat ze zeggen, meedoen is belangrijker dan winnen.

Seksstandjes

 

 

2. De kruiwagen

Dit seksstandje moet als het goed is wel duidelijk zijn. De dame begint met haar handen en voeten op de grond terwijl de man staat. De man tilt de vrouw van de rug tot de enkels op en voilà, een levensechte kruiwagen. Tijdens dit standje is er diepere penetratie en laat je letterlijk het beest in jou naar voren komen. Zowel voor de vrouw als man zal je hier de nodige energie voor moeten hebben. Zet de Red Bull maar koud en gassen maar.

Seksstandjes

3. Zittende schommel

Tijdens deze positie gaan allebei jullie benen wijd. Je gaat met je partner of scharrel, tegenover elkaar zitten. De dame legt de benen in de nek van de partner. Het helpt een beetje als de man iets naar achter leunt. Vind je de juiste positie, dan gaat het echter werk beginnen. Kijken hoelang jullie het volhouden. Spicy.

Seks standjes

4. Het kruis op het hart

De namen worden er inderdaad niet beter op, de seksstandjes daarentegen wel. Gelukkig maar, want je moet wat met al je vrije tijd. Bij het kruis op het hart gaat de dame met de rug op de grond liggen. Ze legt haar voeten gekruist op de borst van haar partner. Alleen de enkels moeten gekruist worden, zodat er spanning ontstaat bij elke beweging. Zo ervaar je meer spanning en zal het ook nog eens aangenamer aanvoelen voor allebei. Nou hop hop, gas er op, kleren uit en veel plezier met het verkennen.

Seks standjes

5. Avalambitaka oftewel staand/tillend

Zoals eerder aangegeven, hoe gekker de naam hoe beter het standje. Dit blijkt voor de man één van de zwaarste seksstandjes te zijn, maar gelukkig is het ook heel fijn. De man staat en de vrouw hangt letterlijk en figuurlijk aan de man. Ze wikkelt haar benen om de heupen van de man en de man houdt zijn handen de favoriete plek, haar booty. Kleine tip, probeer dit niet met te veel drankjes op, je balans moet namelijk on point zijn. De meeste houden dit niet lang vol, maar je kan het altijd gebruiken om op deze manier te veranderen van locatie. Just a little taste.

Source :