6 Sexblunders die we allemaal wel eens mee hebben gemaakt

Seksblunders

Seks is iets moois en puurs. Meestal dan. Maar wanneer de kleren uit zijn, het licht niet optimaal is en de lust de overhand neemt zit een seksblunder in een klein hoekje. De één wat gênanter dan de ander, maar sowieso herkenbaar. Dit zijn de 6 seksblunders die iedereen wel eens mee heeft gemaakt.

Seksblunders

1. *ppprrrrpppp*

Als een duveltje uit een doosje, midden in een potje bloedgeile seks is-ie daar: een kutscheetje. Deze ‘scheet’ stinkt niet, dus no worries. Het gebeurt gewoon en is, in tegenstelling wat sommige denken, niet vies. Tijdens seks wordt er lucht de vagina ingepompt en dat moet er nu eenmaal ergens uit. Dit maakt geluid, nou en? Doe gewoon alsof er niks aan de hand is jakker gewoon lekker door.

2. *ppprrrrpppp*

Variant nummer twee komt uit een ander gat. Wanneer jullie in de daad opgaan kan het wel eens gebeuren dat je een scheet laat vliegen. Een échte, inclusief geur en geluid. Het zal de sfeer niet verhogen en misschien zul je even een raampje open moeten zetten, maar je blijft een mens. Lach erom en laat het vooral geen dealbreaker zijn.

3. Betrapt worden

Een huisgenoot/ouder vergeet te kloppen en walst de slaapkamer binnen onder jullie potje coïtus. Je probeert net te doen alsof er niks aan de hand is, maar jullie naakte lichamen verraden alles. In één klap is alle geilheid als sneeuw voor de zon verdwenen. Probeer je het morgen toch gewoon weer?

seksblunders

4. Het bed begeeft het

Jullie zijn lekker bezig en met één abrupte beweging is het einde oefening. De goedkope lattenbodem van de Ikea was niet opgewassen tegen jullie liefdesgeweld. Toch nog hondsgeil? Maak het lekker af op de bank.

5. Oeps, ongesteld

De dame in kwestie was er heilig van overtuigd dat ze pas over drie dagen ongesteld zou worden. Blijkbaar niet dus. Nu zijn de lakens helemaal rood en weet je niet hoe snel je het in de was moet flikkeren. Deze moet je dus even uitzitten.

6. Verkeerde naam

Je gaat letterlijk en figuurlijk volledig op in elkaar en voordat je het weet is het eruit. Je kreunt de naam van je ex, crush of knappe slager van op de hoek. Je probeert er nog een zin van te maken, maar je weet dat je het verneukt hebt. Je wordt van hem/haar afgesmeten en probeert de volgende tien minuten de schade te beperken. Meestal mislukt dit faliekant en sta je ineens in je ondergoed op de stoep. FML.

Seksblunders

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *