Waarom single zijn in de zomer superchill is

Single in de zomer

De zomer is in volle gang, de vrijheid lonkt en jij bent single AF. Misschien heb je er niet voor gekozen, misschien ook wel, feit blijft dat je single bent. Ons advies luidt: blijf dat nog even – hieronder leggen we uit waarom. Dat het een zomer mag worden om nooit te vergeten. Cheers!

Single in de zomer

Geen verplichtingen

Je doet wat je wilt, wanneer je wilt, met wie je wilt. De zomer is een periode waar je energie hebt voor tien en dat komt goed uit met al die feestjes, festivals en vakanties. Hoe dan ook: jij hoeft in ieder geval niet met die stikhitte op verjaardag van je partner’s tante om vragen te beantwoorden die weer eens duidelijk maken wat voor mislukking je bent, Nee, jij kan doen en laten wat je wil – en laat dat ook precies zijn wat je wilt.

Iedereen is mooier

Rokjes worden korter, torso’s worden strakker. Kortom: iedereen is gewoon mooier, of dat lijkt tenminste. En jij mag het al dat moois in je opnemen zonder een elleboog in je ribben te krijgen van een jaloers liefje. Koop wat tijgerbalsem, want jij gaat je nek héél wat verdraaien deze zomer. Moet je trouwens wel zelf opsmeren.

Je kunt je kleden hoe je wilt

Draag jij je bikini het liefst ondersteboven? Gewoon doen. Een V-hals tot je navel? Go for it! Niemand die “dat kan echt niet” in je oor zit te tetteren. Jij bent een onafhankelijke fashionista en de zomer is jouw catwalk.

Je kunt eten wat je wilt

Geen zin om te koken? Dan laat je toch iets bezorgen. Ook kun je nu wél gewoon mee wanneer je vrienden of vriendinnen spontaan uit eten gaan. Die rubberen groenteburger die je minsten één keer per week kreeg voorgeschoteld is verleden tijd. #Blessed

Dates zijn de shit

Zoek een terras op, of kijk samen op het strand naar de zonsondergang. Dates in de zomer zijn tien keer chiller en sowieso romantischer dan in de majem. En omdat de setting zwoel is, zullen de kleren sneller uitgaan. Win-win-win-win-win-win.

Ontspannen

De zon heeft een ontspannende werking op je lijf. Een partner meestal niet. Vitamine D is donders goed voor je humeur en drama is niet aan jou besteed. Wat zul jij genieten deze zomer!

single in de zomer-1
Credits: Toa Heftiba
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *