Op dit beachfestival vind je alleen maar singles

Jij bent al jaren single and ready to mingle en tijdens het stappen is het elke keer weer zoeken naar een speld in een hooiberg. Dating apps willen ook al niet werken, maar je hebt gewoon zin om aan te pappen met leuke vrijgezellen. Am I right? Roy & Joost van Villavibes denken met hun geniale idee de oplossing te hebben. Normaal organiseren ze singlereizen waar de feromonen vanaf spatten, naar onder andere Ibiza en après-ski bestemmingen in Oostenrijk. Op 28 juli gooien ze het over en iets andere boek met het grootste vrijgezellenfestival van Nederland: Singles Beach Festival op het strand van Zandvoort.

Singles Beach Festival

Eén ding is zeker op dit festival: alle bezoekers zijn naarstig op zoek om een toffe vrijgezel als jij te ontmoeten. De 500 tickets voor vrouwen vlogen binnen twee weken de deur uit, maar niet getreurd, de man-vrouw verhouding wordt in balans gehouden en naar verwachting zullen de mannentickets ook snel uitverkopen. Het is dé plek in Nederland waar singles helemaal naar de getver kunnen gaan én waar de kans groot is dat je niet alleen naar huis gaat. Ideaal toch?

Ook hoef je niet bang te zijn dat je jouw ex-schoonmoeder twerkend tegen de bar ziet staan. De gemiddelde leeftijd ligt namelijk onder de veertig jaar. Zoals we weten zijn de  locatie en line-up essentieel voor het slagen van een festival. Singles Beach Festival slaat hier een homerun in, met een heerlijke locatie op het strand van Zandvoort en namen als Men&Cherry, Funky Risotto en DJ Juvanice. Tel hier goed eten, heerlijke cocktails, een ballenbak en een bups eensgezinde mensen bij op en je hebt alle ingrediënten voor een heerlijke festivaldag. Trek je stoute slippers aan en ga lekker in je uppie. Als het hier niet lukt om te scoren, moet je misschien keeper worden…

Singles Beach Festival
Credits: Erik Witsoe

 

Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *