Spotify-fan? Dan zijn de nieuwe Skullcandy ‘Grind Fuel’ oortjes een must-have!

Grind Fuel

In navolging van de succesvolle introductie van de Push Active True Wireless sportoortjes afgelopen najaar, introduceert Skullcandy nu de Grind Fuel. Het Grind Fuel model is net als de Push Active oortjes voorzien van het stemgestuurde platform Skull-iQ Smart Feature TechnologyTM, zodat gebruikers volledig hands-free kunnen gaan. Dankzij de samenwerking met de populairste streamingservice ter wereld, is Skullcandy tevens het eerste merk dat de stemgeactiveerde Spotify TapTM-toegang biedt.

Voice Command

De meest opvallende optie van Skull-iQ Smart Feature Technology zijn de intuïtieve stemcommando’s. Gebruikers hoeven alleen maar ‘Hey Skullcandy’ te zeggen voor toegang tot de stembediening. Ze kunnen vervolgens opdracht geven om content af te spelen of te pauzeren, gesprekken te beantwoorden of te weigeren, Stay-Aware Mode te activeren voor extra veiligheid en kunnen zelfs Spotify opstarten. Dankzij de samenwerking met de populairste streamingservice ter wereld, is Skullcandy het eerste merk dat stem geactiveerde Spotify TapTM-toegang biedt. Met Skull-iQ is het ook heel eenvoudig om stemcommando’s direct en zonder extra instellingen door te sturen naar de stemassistent van een mobiel apparaat. Deze grensverleggende mogelijkheden zijn de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar maximale flexibiliteit, maar zijn vooral bedoeld voor gebruikers met een actieve levensstijl, zoals snowboarders, mountainbikers en skateboarders.

Skull Candy

“Bij Skullcandy staat alles in het teken van avontuur, net als bij onze gebruikers. En dankzij deze gedeelde passie blijven we innoveren,” aldus Jeff Hutchings, Chief Product Officer bij Skullcandy. “Met Skull-iQ krijgen onze fans het gemak van handsfree, stemgestuurde controle over hun muziek, telefoongesprekken en nog veel meer. Zo kunnen ze in beweging blijven en hoeven ze geen seconde te missen. We zijn heel blij dat we deze innovaties nu kunnen aanbieden aan een groter publiek. En dankzij draadloze updates krijgen onze betaalbare Grind Fuel en Push Active True Wireless Earbuds er in de toekomst nog veel meer geavanceerde features bij. De gloednieuwe Grind Fuel is voorzien van Personal Sound, een functie waarmee je het geluid kunt aanpassen, en draadloos opladen voor extra gemak.”

Grind Fuel

De Grind Fuel True Wireless™ oortjes met Skull-iQ hebben een verkoopadviesprijs van € 99,99 en zijn onder andere verkrijgbaar via skullcandy.eu

Grind Fuel
Credits: Skullcandy