SMÈRRIG Thuisfestival komt naar jouw woonkamer

SMÈRRIG Thuisfestival

Hoewel de doordeweeks niet zoveel moeite hebben met de quarantaine, begint het zodra het weekend wordt toch wel weer te kriebelen. Toch moeten we voorlopig als collectief ons best doen om zoveel mogelijk thuis te blijven om het virus zo snel mogelijk onder controle te krijgen. Dat betekent dus even geen vrienden om je heen, niet op zoek naar een lekker hapje in je favoriete bardancing of naar de getver gaan op een festival.

Maar niet getreurd! Want als we het even niet meer weten is daar altijd festivalorganisatie SMÈRRIG die in de bres springt. Bekend van de heerlijk vuige feestjes, organiseren ze op vrijdag 24 april van 20:00 tot 00:00 een thuisfestival, om het weekend op de enige juiste manier in te luiden.

SMÈRRIG Thuisfestival 2020

Het SMÈRRIG Thuisfestival is een primeur in de festivalwereld en is iets dat nog nooit heeft plaatsgevonden. Nu zie je de afgelopen week wel meer livestreams de kop opsteken, maar SMÈRRIG tilt dit concept naar compleet nieuw niveau. Ze zorgen namelijk voor 3 verschillende livestreams, gehost door verschillende concepten met ieder hun eigen muzikale invullingen. En dit allemaal vanuit jouw vertrouwde woonkamer.

Dusssss, jij zorgt dat je op 24 april wat snacks in huis hebt, wat drank koud hebt staan zodat jij met je vrienden via de Houseparty app helemaal los kunt gaan op de lekkerse hitjes. Alle updates vind je hier.

SMÈRRIG Thuisfestival