Meest voorkomende smoezen die mannen en vrouwen gebruiken als ze vreemdgaan

vreemdgaan

De mens is eigenlijk maar sneaky aangelegd. Een leugen in het dagelijks leven is snel gemaakt en daarnaast is het fenomeen van een leugentje om bestwil sociaal geaccepteerd. Maar ook in monogamie is de mens niet altijd even goed en vreemdgaan is niets nieuws meer tegenwoordig. We combineerden deze twee zaken en gingen op onderzoek uit. Want welke smoezen worden er nou eigenlijk het meest gebruikt om te verbergen dat iemand vreemdgaat. Wij geven antwoord. Dit zijn de meest voorkomende smoesjes van mannen en vrouwen die vreemdgaan.

Meest voorkomende smoezen van mannen en vrouwen die vreemdgaan

Om te achterhalen wat beide geslachten het vaakst zeggen om te verbergen dat ze vreemdgaan, deed Britse datingsite Illicit Enounters onderzoek. Zij vroegen een groep mannen en vrouwen die in die afgelopen week af hadden gesproken met hun minnaar of minnares, welke smoes zij gebruikten om het vreemdgaan te verbergen. Hieruit kwam voor beide geslachten lijstje.

vreemdgaan
Credits: Andrea Piacquadio

Smoezen van mannen als ze vreemdgaan

Maar liefst 78 procent van de mannen gebruikt sporten als dekmantel wanneer hij eigenlijk met een ander het bed induikt. Het grootste gedeelte van die mannen zei dat hij een rondje ging hardlopen, namelijk 24 procent. Op de tweede plek in de sport-categorie kwam tennissen, zestien procent van de mannen gebruikt dat namelijk als smoes. Op de derde, vierde en vijfde plek eindigde een rondje lopen (14%), een stukje rijden (11%) en negen procent zei dat hij op de fiets sprong.

De laatste vijf plekken in de top 10 zien er als volgt uit:

6. Golfen – 7%
7. De hond uitlaten – 7%
8. Even afkoelen na een verhitte discussie – 3%
9. Iets ophalen van kantoor – 2%
10. Anders dan bovengenoemde – 6%

vreemdgaan
Credits: Samantha Gades

Smoezen van vrouwen

Ook de vrouwen kunnen d’r wat van. Van de smoezen in de top 10 was 54 procent namelijk sport-gerelateerd. Zo gebruikte 20 procent van de vrouwen de smoes door de zeggen dat ze even een rondje ging wandelen. Omdat de enquête in de zomer afgelegd is, gaf vijftien procent aan te zeggen dat ze even in de zon ging liggen. Op de derde, vierde en vijfde plaats eindigde de hardloop-smoes (14%), dat de vrouw even een break nodig had van de kinderen (12%) en tien procent ging ‘de hond uitlaten’.

De laatste vijf plekken in de top 10 zien er als volgt uit:

6. Yoga – 7%
7. Boodschappen doen – 6%
8. Naar het tuincentrum – 4%
9. Rondje fietsen – 3%
10. Anders dan bovengenoemde – 9%

vreemdgaan
Credits: bruce mars