Snowattack 2018, één week gekkigheid in prachtig Les orres

Eind januari reden we naar de Franse Alpen om met twee gestrekte benen Snowattack Festival 2018 in te duiken. Het is één van de grootste winterfestivals van Europa en vind plaats in het prachtige Les Orres, Zuid-Frankrijk. In Nederland misschien nog niet heel bekend, maar stel dat jouw favoriete festival en je vetste wintersportvakantie seks hebben. Grote kans dat er iets als Snowattack Festival uit zou komen rollen. Een week lang genieten van besneeuwde bergen, grote hoeveelheden drank en een mix van nationale en internationale topartiesten. Snowattack, you were amazing #cornycaption.

Fissa

Overdag board of ski je jouw kater weg op perfect geprepareerde pistes om vervolgens rond een uurtje of twee het dorp in te glijden waar de drank dan al rijkelijk vloeit en het eigenlijk de héle dag feest is. Naast een tjokvol muziekprogramma met grote namen uit de house, techno, EDM en drum & bass zijn er overdag ook verschillende activiteiten zoals pokertoernooien, poolparty’s, ski/snowboard/slee wedstrijden en als hoogtepunt toch wel de “Bikini and Short slide” waar festivalgangers in speedo’s en reetveters door de sneeuw glijden.

Line-up

Vorig jaar traden grote namen als Pendulum, Dimitri Vegas & Like Mike, Netsky en Borgore op. Dit jaar werd het nóg beter met headliners Lost frequencies, Henry Saiz, Sub Focus en Rudimental. Laatstgenoemde kwam trouwens met een nieuwe, kneiterharde plaat ‘These days’ op de proppen. Zei er iemand dutchweek in Valtho? Ik zeg Snowattack in Les Orres!

Snowattack 2018

Les Orres

Het skigebied Les Orres ligt in de Hautes Alpes en is vanuit Nederland ruim 1000 km rijden. Niet ideaal, maar voor een feest van één week lang zeker de moeite waard. Per jaar schijnt de zon hier zo’n 300 dagen dus een goggleface is een kwestie van tijd. Ook is het gebied sneeuwzeker door een dik pak wat meestal rond de Kerst valt, wat dan de hele winter voor genoeg sneeuw zorgt.

Kun je niet wachten op de 2019 editie? Dan kun je hier alvast registeren zodat je op de hoogte wordt gehouden van al het nieuws voor volgend jaar. See you abroad!

Mellowed Out ?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *