Dit is ‘s werelds duurste festival

De meeste festivals zijn niet goedkoop. Met ticket, vervoer, munten en eventuele camping ben je al snel anderhalve meier lichter. Maar er is één festival die er met kop en schouders bovenuit steekt als we het hebben over ‘een duur geintje’. Secret Solstice, wat zonnestand betekend, wordt georganiseerd op een prachtige locatie in IJsland, omringd door gletsjers en meren. Voor een standaardticket leg je al 175 euro neer, maar als je hoort wat een exclusieve VIP-pakket kost gaan je oren spontaan klapperen. Het festival vindt plaats van 21 tot 24 juni, de periode waar het in IJsland 96 uur achter elkaar licht is.

VIP-pakket

Wie wilt leven als een god tijdens dit festival moet er snel bij zijn én een rekening hebben die ik graag zou willen hebben. Er wordt slechts één VIP-pakket verkocht, maar geeft je wel de mogelijkheid om vijf vrienden mee te nemen. Prijskaartje: 1 miljoen dollar, of zon 835.000 euro.

Met zo’n ticket slaap je natuurlijk niet in een tent, maar overnacht je in het dichtstbijzijnde Hilton-Hotel, heb je 24/7 een chauffeur tot je beschikking die jou op elke moment van de dag naar het festival brengt, hoef je nergens te betalen voor drank of eten én mag je alle activiteiten gratis bijwonen. Ook zit een helikoptervlucht over Langjökull, één van de hoogste gletsjers van het land, en de raves die in de lavatunnels worden gehouden bij je ticket inbegrepen. Maar dat mag ook wel voor dat geld.

Kaviaar

Mocht je even klaar zijn met het gepeupel en wil je even ontsnappen aan de drukte, kun je ontspannen in de welness dat speciaal voor jou en je vrienden is ingericht. Of je gaat even naar het privéconcert van onder andere Slayer en Bonnie Taylor. Ook geen lauwe knakworsten of soep voor jou. Nee, elke dag komt een chef-kok je ontbijt, lunch en diner klaarmaken zodat jij, met een bodem van kaviaar, de festivalweide onveilig kunt maken.

Na afloop wordt je met een privéjet naar huis gevlogen en krijg je een exclusieve goodiebag en t-shirt. Jottem! Mocht je een slechte maand hebben en die 835k niet op je rekening hebben staan, er zijn ook andere pakketten waar je uit kunt kiezen.

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *