Spice up je aftreksessie met deze tips

Masturberen

Dit artikel is voor de guys onder ons. Op een bepaald moment in ons leven komen we er achter dat het f*cking nice is om met je penis te spelen. We probeerden het klusje altijd zo snel en stil mogelijk geklaard hebben aangezien er altijd broers, zussen, ouders en dunne gipswandjes waren om rekening mee te houden. Want stel dat ze erachter zouden komen. Nu weten we wel beter, maar sommige mannen hebben deze gewoonte met masturberen gehouden, lang nadat hun puberteit erop zat. Met deze tips wordt je aftreksessie net zo spannends als vroeger. Pinky promise.

Edging

Even snel aanslingeren, klaarkomen en daarna gaan slapen kan en is voor de meeste dagen prima. Maar als je wat meer tijd hebt is ‘edging’ absoluut de moeite waard.┬áDe uitleg is simpel: het stimuleren van jezelf totdat je bijna een hoogtepunt bereikt, om vervolgens vlak voor dat moment te stoppen en rustig door te stimuleren, zodat je dit nogmaals kan doen. En nogmaals. En nogmaals. Herhaal dit proces drie tot vier keer voordat je de vulkaan uit laat barsten.

Backhand

We hebben allemaal weleens de grap gemaakt dat je voor het masturberen net zo lang op je hand bent gaan zitten totdat ‘ie slaapt, zodat het lijkt dat iemand anders met je bezig is. Je kunt er ook voor kiezen om je hand op een creatieve manier te gebruiken. Keer ja hand om, zodat je duim en wijsvinger als eerste over je schacht glijden. Draai terwijl je op en neer beweegt en er gaat een wereld voor je open.

Masturberen-1

Speeltjes

De tijd dat seksspeeltjes alleen voor vrouwen zijn is lang en breed voorbij. Neem bijvoorbeeld de Fleshlight, waarmee je het gevoel van seks simuleert zonder dat er maar een vrouw/man bij komt kijken.

Epidiymis

Epi-watte? Nou, uit verschillende onderzoek is gebleken dat het masseren en stimuleren van de epididymis een orgasme kan veroorzaken. Je vindt dit plekje bij het begin van de penis, tussen je schaft en scrotum in. Iets om over na te denken wanneer je de hand aan jezelf slaat.

Great Balls of fire

Wist je dat er in je testikels bijna net zoveel zenuwuiteinden zitten als in je penis? Veel mannen ervaren een heftiger orgasme wanneer zij vlak voor het klaarkomen hun vrije hand gebruiken om de ballen te masseren. Er zijn zelfs die hun penis volledig links laten liggen en rechtstreeks met de ballen gaat spelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *