Sportende mannen zijn beter in bed en dit is waarom

beter in bed

Keer op keer geef je weer een spetterende show weg tijdens jullie nachtelijke avonturen. Ligt het aan je satijnen tijgerdekbed, aan dat erotische playlistje dat je op de achtergrond hoort of aan je afgetrainde sixpack? Strangely enough zou dat laatste ‘m wel eens kunnen zijn. En niet omdat vrouwen je daardoor woestaantrekkelijk vinden, al zal dat voor sommigen misschien ook wel het geval zijn. Maar, dat je beter bent in bed heeft te maken met het feit dat je sport.

Ja echt, het feit dat je iedere avond in de gym gewichten staat weg te drukken of een paar kilometer door de wijk rent heeft invloed op je bedprestaties. Benieuwd waarom? Wij leggen het je uit. Dit is waarom sportende mannen beter zijn in bed.

Sportende mannen zijn beter in bed en dit is waarom

Confidence

Ga je minimaal twee keer per week naar de sportschool? Lucky you, want dit zorgt namelijk voor een bovengemiddeld zelfvertrouwen. Volgens onderzoek van de Universiteit van Rochester vinden vrouwen een zelfverzekerde man tijdens de seks de meest sexy eigenschap voor tussen de lakens. Zij kan dus meer van de vrijpartij genieten als haar partner zelfverzekerd is en hierdoor ben je dus beter in bed.

beter in bed
Credits: Dainis Graveris

Erectieproblemen

Nog een voordeel. Volgens een onderzoek uit de Public Library of Science blijkt dat een sportende man 30 procent minder kans heeft op erectieproblemen dan de ‘normale’ man. Daarbij geldt, hoe meer je sport en beweegt, hoe beter de bloedcirculatie en dus minder erectieproblemen. *plant volgende sportschoolbezoek in*

Meer seks

De Universiteit van Californië ontdekte dat mannen die wekelijks minimaal één uur in de sportschool te vinden waren, met meer verschillende mensen seksten. Dit dankzij hun boost in zelfvertrouwen. Win-win dus.

Langer volhouden

Nog een voordeel van sporten waardoor je beter in bed wordt, je houdt het namelijk langer vol! Jij rekt die sessies dus langer uit dan tien minuten en ligt vervolgens niet hijgend op adem te komen. Pluspunten. Volgende keer als je haar vriendinnen ziet en je een goedkeurende blik krijgt, weet je waarom. They know.

beter in bed

Aantrekkelijk

Sporten maakt je aantrekkelijk, dat is een feit. Volgens een onderzoek uit de Social Psychological & Personalia Science vinden vrouwen mannen die minder vet in hun gezicht hebben aantrekkelijker. Daarnaast zouden vrouwen zich eerder aangetrokken voelen tot een atletisch lijf. Een extra bezoekje aan de sportschool kan dus geen kwaad.

Source :